Celebrity Fan Clubs

India-Forums

   
Celebrity Fan Clubs
Celebrity Fan Clubs

Reliving the iconic Sujal Garewal- Dominance in Love <3 -UPDATED (Page 4)

Sweet_wish Goldie
Sweet_wish
Sweet_wish

Joined: 05 September 2012
Posts: 2122

Posted: 14 May 2015 at 7:18am | IP Logged
Originally posted by .SoHu.

Originally posted by Sweet_wish

@Dexter, @SoHu @senorita @pearl.white
Just watch this video, especially the end LOL


Network problem sweet_wish. Will see later and reply :) BTW, what does it have? :(

This guy is acting like, he is Sujal ROFL

The following 1 member(s) liked the above post:

.SoHu.

DexterRocks IF-Dazzler
DexterRocks
DexterRocks

Joined: 14 January 2012
Posts: 2723

Posted: 14 May 2015 at 7:20am | IP Logged
I still cannot see anything of the first page, i updated it and apart from me everybody else has saw it .. GRRRCensored
Sweet_wish Goldie
Sweet_wish
Sweet_wish

Joined: 05 September 2012
Posts: 2122

Posted: 14 May 2015 at 7:25am | IP Logged
Originally posted by DexterRocks

I still cannot see anything of the first page, i updated it and apart from me everybody else has saw it .. GRRRCensored

Not just you
i also can't see Ouch
DexterRocks IF-Dazzler
DexterRocks
DexterRocks

Joined: 14 January 2012
Posts: 2723

Posted: 14 May 2015 at 7:27am | IP Logged
Originally posted by .SoHu.

Originally posted by DexterRocks

 

1)         Why did Sujal kept singing Thoda sa pyaar huya hai thoda hair baki


      Ans:   He was bad at mathematics, to measure his love as only " thoda "LOL

 

2)      Who deserved to kiss sujal's feet the most ?

     Ans:    Prof.Sinha ( kashish's dad) Sleepy

[Since sujal actually held onto his patience and loved his stupid daughter -_-]Sleepy

         

 

3)      Why were rishi and Akshat such big fanboys of sujal ?

   Ans:      Because Sujal recreated the theory of loving somebody else's wife and somebody else's widow

[Omg the rishi-mehek-varun drama followed by tushar-charu-akshat drama. The only difference being the sujal-piyush-kashish drama evolved sujal as a selfless lover while the other two triangles evolved KTH into a laugh riot. ]

                

4)      Why di sujal help all kashish's sisters except Kanan ?

        Ans:   Because helping kanan would only mean that he would be left with Prof.Sinha only, so he wanted to save himselfClapClap

[With kashish's non-existant ethics already messing his life, he wanted to abstain from the professor's lecture LOL]

 

5)      Why did piyush announce about his consummation with Kashish to sujal?

Ans:   Because Sujal deserved the credit


[Oh yes! He surely did. The wimp was aware that he could never bed his legally wedded wife on his own credibility. He needed the instigation from his so called best friend, that's our hottie. Hence the gratitude. How I hate this spineless wimp. ]

          

6)      How would sujal differentiate between Piyush's widwa and Sujal's patni ?

         Ans: By seducing both piyush's widwa and his patni and comparing the after math


[Kashish epitomised paranormal activity during that period. Once she would be piyush's vidhwa, the other moment sujal's lover. The vidhwa atma was into her and hence it was extremely paradoxical whom to seduce from sujal's point of view. Hence the necessity to do both]

        

 

7)      What made sujal take a jail term to save kashish ?

        Ans:  Jail romance was the last option because at home piyush's aatma posses Kashish's body


[I feel hottie must be absolutely tired with the increasing madness of piyush's vidhwa. He wanted some respite. The R&G mansion seemed to be piyush possessed. Hence jail seemed to be better option for undisturbed romance.Wink]

        

 

8)      Why did R&G went bankrupt, immediately after sujal's death ?

         Ans: Because sujal spend all his money in buying glycerin for his mom

         And

         Because sujal spend all his money in kashish's designer clothes


[Probably it was only been a who cried and weeped genuinely over the demise of her son. The rest were as if doing a formality. Kashish topped the list. It baffled me to see how easily she moved on, unlike the first time and within a few days she was back to her designer stuff. No wonder R&G went bankrupt.Angry]

        

 

9)      What makes Sujal a jerk ?

      Ans:   Loving Kashish

         [Actually he wasn't the jerk himself. He fell in love with a jerk and that is miss.kashish jerk spineless devi sinhaSleepy]

 

10)   How many times did kashish slap sujal ?

      Ans:   The number of times sujal told her I LOVE U

         

[Kashish's favourite hobby. Any guesses? Slapping and insulting sujal. She might not have physically slapped sujal so many times but her holy pati dev shit was equivalent to a slap for me.Dead]


 

11)   Was Sujal a virgin before kashish ?

       Ans:  Ask rishi, mehek and CG can only confirm about pre-marital sex, Sujal was VIRGIN VIRGIN and as pure as amrit

[Asking rishi ,mehek and CG about a question such as this is in itself an irony. Lol. None of them had the controlling ability. Whether before/ after marriage. Asking anything about hottie's purity to them is against my morals.LOL also, sujal was the only one in the entire show who was actually loyal. Besides I don't think anyone aroused the louuu in his heart like kashish did. So hottie remains a virgin!Embarrassed]

 

12)   Did Sujal own a single black turtleneck that he kept on repeating?

         Ans: Don't know, because Sujal was always a sex bomb, turtle neck or not

        [ rajeev and sujal are jut sex sex sex. Buss! That's bloody about it!Blushing]

 

13)    What values did Prof. give his daughters ?

         Ans: Slap the guy, when you cannot logically answer him back

And

         Never practice what you preach

[ The sinha sisters defied logic in anything and everything. Hence slapping was an easy option for escape. And not practising what you preach was the stand out characteristic.]

 

14)   )Who was the wimpiest of Vasu's kids?

      Ans :   Piyush the holy great

         [ My absolute favourite. He wins the competition hands down. He was unparallel, unmatched and just THE BEST.Embarrassed]





 

15)   Who was the most sanskaari Sinha girl ?

         Ans: Sujal was the only sanskaari character in Simla those days

 [Awww my hottie is the perfect hubby material. Jokes apart, he indeed was the most down to earth and lovable character of kth. Love him. *_*]

16)   Who was the most ricking Garewal apart from our hottie??

        Ans: Akshat the Sujal fanboy

    

[My second fav character from the show. Respect!EmbarrassedBig smile]



My answers.. Have fun LOL

SoHu .. I do not know what to say but LMAO .

but yes Raj is sex sex sex, and turtle neck wins it.

going thru this questionnaire, it seems like Prof.Sinha was the most wimpiest Angry

The following 1 member(s) liked the above post:

.SoHu.

DexterRocks IF-Dazzler
DexterRocks
DexterRocks

Joined: 14 January 2012
Posts: 2723

Posted: 14 May 2015 at 7:28am | IP Logged
Originally posted by Sweet_wish

Originally posted by .SoHu.

Originally posted by Sweet_wish

@Dexter, @SoHu @senorita @pearl.white
Just watch this video, especially the end LOL


Network problem sweet_wish. Will see later and reply :) BTW, what does it have? :(

This guy is acting like, he is Sujal ROFL

Shocked. Parody of sujal i guess
DexterRocks IF-Dazzler
DexterRocks
DexterRocks

Joined: 14 January 2012
Posts: 2723

Posted: 14 May 2015 at 7:29am | IP Logged
Originally posted by letitgo

Wonderful writeup on page 1 by all the sujal dewaanis. ...
I want to see Rajeev's reaction when he reads all this especially the questionnaire.ROFL
i wish we could see his reaction, or make him answer the questionnaire..LOL
pearl.white Goldie
pearl.white
pearl.white

Joined: 10 April 2012
Posts: 1443

Posted: 14 May 2015 at 7:29am | IP Logged
Originally posted by DexterRocks

I still cannot see anything of the first page, i updated it and apart from me everybody else has saw it .. GRRRCensored


Try deleting ur history along with cookies and log in again.
Might do the trick.
Same for u sweetwish!

The following 1 member(s) liked the above post:

Sweet_wish

_SJM_ Senior Member
_SJM_
_SJM_

Joined: 07 December 2014
Posts: 311

Posted: 14 May 2015 at 7:30am | IP Logged
Congratss for the new threadSmile

The following 1 member(s) liked the above post:

Sweet_wish

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
PriyankaChopraFC#12-Capturing hearts in USA&worldwide(next-P141)

2 3 4 5 6 7 ... 139 140

Author: priya185   Replies: 1117   Views: 71612

priya185 1117 71612 18 October 2015 at 6:01am by DEEPZzzz
Siddharth Shukla | Winning the Iconic Face Asian Spa Awards - AT 121

2 3 4 5 6 7 ... 146 147

Author: Illumination   Replies: 1175   Views: 40681

Illumination 1175 40681 17 April 2015 at 9:37am by Nandita_Siddian
Happy Birthday Harshad Chopda; Reliving the Magic

2 3 4 5 6 7 ... 44 45

Author: Soaps1   Replies: 357   Views: 31600

Soaps1 357 31600 30 June 2014 at 5:57am by VandyP
Second love V/s First love. (taarey ff)

Author: pixiidou   Replies: 1   Views: 1484

pixiidou 1 1484 19 February 2013 at 12:44am by abhi_arshilover
Husein Tina Love Hub - Love Is All Around!!

2 3 4 5 6 7 ... 146 147

Author: Eksie   Replies: 1172   Views: 100859

Eksie 1172 100859 19 January 2012 at 6:43am by greatsumkum

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Celebrity Fan Clubs Topic Index

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index