Jokes

India-Forums

   
Jokes
Jokes

10 most stupid questions pep usually ask

kanchi Goldie
kanchi
kanchi

Joined: 25 May 2004
Posts: 1645

Posted: 04 January 2005 at 12:35am | IP Logged

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations and
some equally stupid answers:-

1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:-Well,it's so hot , there were no cool cabs so I thought i'd
watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.

2. In the bus:
A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia..... why don't you try
again or should i try this time.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why?Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish good
Answer:-No, its teribble and made of adulterated cement.We occasionaly
also spit in it.

5. At a family get-together.When some distant aunt meets you after
years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask
Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?
Answer:-No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's
just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.
Answer:-No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when
you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win.
What do you think?

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair
Stupid Question:-Hey have you had a haircut?
Answer:-No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth
Stupid Question:-Tell me if it hurts? Answer:-And while I'm telling
you , you tell me if I bite.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks
Stupid Question:-Oh, so you smoke
Answer:-No, it's a miracle ...........it was a chalk and now it's in
flames!!!

HUMM IF-Dazzler
HUMM
HUMM

Joined: 06 November 2004
Posts: 2927

Posted: 04 January 2005 at 1:38am | IP Logged
Very true!! LOLLOL
mango Global Moderator
mango
mango

Joined: 08 December 2004
Posts: 9255

Posted: 04 January 2005 at 4:27pm | IP Logged
funny!LOL
meghavi IF-Rockerz
meghavi
meghavi

Joined: 21 November 2004
Posts: 8263

Posted: 06 January 2005 at 10:46am | IP Logged
lol...so fUnNy!!!LOL from all the funny stuff and jokes at this website, im gonna die laughing!!
-Chandramukhi- IF-Sizzlerz

Joined: 21 October 2004
Posts: 12524

Posted: 06 January 2005 at 2:07pm | IP Logged
THE ACCOUNT OF THE MEMBER WHO POSTED THIS MESSAGE HAS BEEN TEMPORARILY BANNED.

If you think this is an error please Contact us.
Nisha82 Senior Member
Nisha82
Nisha82

Joined: 05 January 2005
Posts: 525

Posted: 06 January 2005 at 7:10pm | IP Logged
Another one...

When someone gets home from work or school...
if a person is already in the house...they ask, "Aagay aap?" (translation, you are home...trying my best to say it in english...as it doesnt make much sense in english)...or someone else can give it a try...ANSWER...NO, IT'S MY GHOST.
mango Global Moderator
mango
mango

Joined: 08 December 2004
Posts: 9255

Posted: 06 January 2005 at 8:27pm | IP Logged
LOLnice one nisha82
shahidlover24 IF-Sizzlerz
shahidlover24
shahidlover24

Joined: 30 October 2004
Posts: 10006

Posted: 06 January 2005 at 8:57pm | IP Logged
Thats hilarious and all of the questions r very true!! LOL LOL
  • Page 1 of 1

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
How To Answer Questions Asked To Indians

Author: shruti_5   Replies: 6   Views: 1221

shruti_5 6 1221 08 June 2008 at 4:27am by kewl_yuvi
Silly Questions with Silly Answers!

Author: fly2me   Replies: 3   Views: 26006

fly2me 3 26006 20 April 2008 at 9:56am by pure_choclate
Dumb questions, Smart answers

Author: shruti_5   Replies: 5   Views: 1594

shruti_5 5 1594 19 April 2008 at 11:20am by pure_choclate
questions actually asked of witness

Author: kal-el   Replies: 4   Views: 614

kal-el 4 614 27 March 2008 at 1:37pm by shruti_5
Funny Questions

Author: *angel3000*   Replies: 8   Views: 795

*angel3000* 8 795 01 September 2007 at 1:05am by zakir900

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index