Miscellaneous

   

10 stupid que and answers

Post Reply New Post

Page 1 of 2

Page 1
Page   of 2
Page 2 Page 2

cutereems

IF-Veteran Member

cutereems

Joined: 19 October 2004

Posts: 4892

Posted: 28 December 2004 at 9:09pm | IP Logged
1. At the movies:
 When you meet acquaintances/friends...
 Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
 
 
 Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over here..
 
 
 2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
 
 
 Answer:- No, not at all, I'm on local anaesthesia.....why don't you
try
again.
 
 
 3. At a funeral:
 One of the teary-eyed people ask...
 Stupid Question:- Why, why him, of all people.
 
 
 Answer:- Why? Would it rather have been you?
 
 
 4. At a restaurant:
 When you ask the waiter
 Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" good??
 
 
 Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occasionally
 also spit in it.
 
 
 5. At a family get-together:
 When some distant aunt meets you after years Stupid
 Question:-Munna,Chickoo, you've become so big.
 
 
 Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.
 
 
 6. When a friend announces her wedding, and you ask...
 Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
 
 
 Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's
just
he money.
 
 7. When you get woken up at midnight by a phone call...
 Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
 
 
 Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa
 marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.
 
 
 8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
  Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
 
 Answer:- No, its autumn and I'm shedding......
 
 
 9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
  Stupid Question:- Tell me if it hurts?
 
 
 Answer:- No it wont. It will just bleed.
 
 
 10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office
asks...
  Stupid Question:- Oh, so you smoke.
 
 
 Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and
now
 it's in flames!!!


Edited by cutereems - 28 December 2004 at 9:24pm

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "10 stupid que and answers" in Miscellaneous forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

*Anjali*

IF-Dazzler

*Anjali*

Joined: 13 August 2004

Posts: 4674

Posted: 28 December 2004 at 10:27pm | IP Logged
omg!!!!!!!! LOLLOLLOL absolutely hilarious and true, cutereems!! and these are questions you ALWAYS hear people ask LOLLOL

rabeeak2003

IF-Dazzler

rabeeak2003

Joined: 26 August 2004

Posts: 3898

Posted: 29 December 2004 at 1:26pm | IP Logged
 Duh thanks cutereems! and it is sooooooo true! people call at night and ask were u sleeping! nnooooo duh!




Edited by rabeeak2003 - 29 December 2004 at 1:26pm

-misha

IF-Sizzlerz

-misha

Joined: 23 November 2004

Posts: 11779

Posted: 30 December 2004 at 4:35am | IP Logged
REALLY FUNNY LOL

popkurn

IF-Rockerz

popkurn

Joined: 01 December 2004

Posts: 5187

Posted: 30 December 2004 at 10:38pm | IP Logged
good oneLOL its true im not sure about the answers tho lolClap

-misha

IF-Sizzlerz

-misha

Joined: 23 November 2004

Posts: 11779

Posted: 31 December 2004 at 3:15am | IP Logged
LOL

|Persephone|

IF-Veteran Member

|Persephone|

BollyCurry Director

Joined: 30 October 2004

Posts: 13741

Posted: 31 December 2004 at 12:42pm | IP Logged
absolutely hilarious....... LOL

_Anonymous_

IF-Dazzler

_Anonymous_

Joined: 28 November 2004

Posts: 4725

Posted: 31 December 2004 at 8:34pm | IP Logged
LOLLOLlove it!

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Quiz contest answers ;) _Rainbow_ 4 337 28 October 2007 at 12:55pm
By .:Ashi:.
FUNNY QUESTIONS AND ANSWERS :-) spnmht 8 1155 12 March 2007 at 12:19am
By othniel
English...a stupid lang.????

2

Safiyah 15 962 26 February 2005 at 12:14pm
By fatty1
ENGLISH is STUPID

2

Khushalay 10 943 13 February 2005 at 9:50am
By kdmh
THE STUPID TEST! S.T.U.P.I.D. 7 541 23 January 2005 at 10:24pm
By -misha

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.