Members Lounge

   

Are you addicted to I-F?? check it out! (Page 9)

Post Reply New Post

Page 9 of 9

Page 1 Page 8
Page   of 9

ammmu

IF-Veteran Member

ammmu

Joined: 30 November 2005

Posts: 19124

Posted: 15 April 2007 at 11:17am | IP Logged
Originally posted by mazzay

Big smile

 

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e)

after lunch

Actually i log in at different times, so really dunnoTongue

 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends! <--- i dun find friends to makeLOL anyone who i talk to is my friend!Embarrassed 
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

g) Also do Viewbie work, etc....

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b) no
 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e)

Just get a lil pissed

f) Be really sad and make sure that i keep in touch with all of my friends.... but i hope this never happens..!!

 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds
d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person - i have slight under my eyes, but it's because i stay up late for school....
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it...
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
f) it does affect my life but none of these options really fitSmile
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F? <--- am still unable to answer this questionLOL
a)

Yea AND PROUD!

b)

no im not i barely even come here!

 

 

DO ANSWER EM!!Big smile

 

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "Are you addicted to I-F?? check it out! (Page 9)" in Members Lounge forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

contingency

IF-Rockerz

contingency

Joined: 23 June 2006

Posts: 7136

Posted: 15 April 2007 at 12:11pm | IP Logged
Originally posted by mazzay

Big smile

 

Hey guyz dis is d first tyme im posting in dis forum!!

FRIENDS??

 

Are you addicted to I-F? 100% = addicted

80

 

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e) after lunch
 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends!
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b) no
 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e) Just get a lil pissed
 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds


d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it...
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F?
a)

Yea AND PROUD!

b)


no im not i barely even come here!

 

 

DO ANSWER EM!!Big smile

 

aweesome stuff

Devilzangel

IF-Rockerz

Devilzangel

Joined: 04 January 2006

Posts: 5631

Posted: 15 April 2007 at 12:30pm | IP Logged

 

Are you addicted to I-F? 100% = addicted

 

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e) after lunch
 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends!
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b) noEmbarrassed
 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e) Just get a lil pissed
 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds
d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it...
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F?
a)

Yea AND PROUD!

b)

no im not i barely even come here!

 

 

 

 

pool

Groupbie

pool

Joined: 30 July 2005

Posts: 57

Posted: 15 April 2007 at 4:53pm | IP Logged
1.B
2.E
3.C
4.B
5.C
6.B
7.B
8.E
9.A
10.A Smile

pc84

IF-Dazzler

pc84

Joined: 27 July 2006

Posts: 3734

Posted: 15 April 2007 at 9:43pm | IP Logged
Originally posted by mazzay

Big smile

 

Hey guyz dis is d first tyme im posting in dis forum!!

FRIENDS?? hai.. yeh bhi  poochne ki baat hai..

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e) after lunch
 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends!
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

Hai.. i doo all of them.. that's freaky!! i didnt' realize it before..

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b)

no

yea.. now why would i do that!!!

 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e) Just get a lil pissed  ( be not a lil but really really really really really pissedAngry.. probably do a petition to bring it back)...
 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds
d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it... (i was on IF 10 mins before my exam.. i did not know wat to do)
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F?
a)

Yea AND PROUD! (yea. i am addicted and who cares.. i dont want a cure even there is one!!)

b)

no im not i barely even come here!

 

 

DO ANSWER EM!!Big smile

Didd hon.. and they are awesome.. i love them so much!! good job!! luv pri

mazzay

Goldie

mazzay

Joined: 22 May 2006

Posts: 1892

Posted: 16 April 2007 at 8:10am | IP Logged
Originally posted by pc84

Originally posted by mazzay

Big smile

 

Hey guyz dis is d first tyme im posting in dis forum!!

FRIENDS?? hai.. yeh bhi  poochne ki baat hai..

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e) after lunch
 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends!
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

Hai.. i doo all of them.. that's freaky!! i didnt' realize it before..

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b)

no

yea.. now why would i do that!!!

 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e) Just get a lil pissed  ( be not a lil but really really really really really pissedAngry.. probably do a petition to bring it back)...
 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds
d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it... (i was on IF 10 mins before my exam.. i did not know wat to do)
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F?
a)

Yea AND PROUD! (yea. i am addicted and who cares.. i dont want a cure even there is one!!)

b)

no im not i barely even come here!

 

 

DO ANSWER EM!!Big smile

Didd hon.. and they are awesome.. i love them so much!! good job!! luv pri

 

thx hun!Embarrassed

Jaysean

IF-Dazzler

Jaysean

Joined: 13 November 2004

Posts: 3005

Posted: 17 April 2007 at 10:38pm | IP Logged
Originally posted by mazzay

Big smile

 

Hey guyz dis is d first tyme im posting in dis forum!!

FRIENDS??

 

Are you addicted to I-F? 100% = addicted..yes..kinda

 

1)  How many hours do spend on I-F per day?

a) under 1 hour
b) 2-4 hours
c) 6-8 hours
d) 8-23 hours
e) 24 HOURS SEVEN DAYS A WEEK NO SLEEP!
 
2)  When do you ussually log in?
a) before i wash my face in the morning
b) after breakfast
c) im always logged in
d) after dinner
e) after lunch
 
3)  What do you usually do on I-F?
a) Go around making friends!
b) Just say hi to the freinds i know
c) Look for the updates
d) Go around cussing everyone

e)

f)  

check if u got a new mail

Discuss about my fav drama

 
4)  If their where a medicine that would make you stop using I-F would you take it?
a) yes
b) no
 
5)  If I-F the website closes down forever wat would you do?
a) Make your own fake I-F site
b) Myspace time!
c) Get on with life normally
d) Jump out of the nearest window
e) Just get a lil pissed
 
6)  If some random person send you a mail what do you do?
a) reply them cuz its deep to ignore them
b) Ask who they are first
c) ignore them!! stooopid beg freinds
d) reply them rudely
 
7)  Are you getin eye bags under ure eyes because of how many hours you spend here?
a) Yea.. and their making me look like a geezer!
b) No im a healthy person
c) Maybe
d) OMG IM BLIND! because iv spent half my life on the website..
 
8)  Are you beggining to realise that this is affecting your life?
a) Yea i think im gunna fail my exams cuz of it...
b) Naa i dont go on that much
c) Maybe! but who cares their long term effects
d) Yea.. my friends are havin fun going out! whilst im doin jack shit here!
e) No.. dont be silly this is fun!
 
9)  Would you kill someone you love to get some extra tyme on I-F!
a) No way thats takin it too far!
b) Wikid can i kill my brother to get it for a life tyme?
c) Maybe..
d) Do i get a bonus for kilin mum??
e) Only if i hate them...
 
10)  Do you belive that you are addicted to I-F?
a)

Yea AND PROUD!

b)

no im not i barely even come here!

 

 

 

 

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
MEDIA BYTES (Check Pg 19 Trailer-22 NEW Article)

2 3 4 5 6 7 ... 23 24

Varun_Mehta 187 11362 11 January 2010 at 11:22pm
By .Rabi.
Which Search Engine Are You Addicted To?

2 3 4

Purrrfect 24 1160 18 July 2009 at 9:15am
By xmanisha
How addicted are you to the internet? Jungli Billi 5 462 30 April 2008 at 8:32pm
By Tweety2014
Whose addicted to this forum?

2 3 4

beauty_angel 28 1062 11 July 2005 at 4:48pm
By popkurn
What are you addicted to?

2 3 4 5 6 7

anitha.b 48 2258 23 January 2005 at 2:52pm
By popkurn

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Members Lounge Topic Index

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.