Harry Potter

   

HARRY POTTER 3 MOVIE QUIZ

Post Reply New Post

Page 1 of 1

-misha

IF-Sizzlerz

-misha

Joined: 23 November 2004

Posts: 11779

Posted: 30 November 2004 at 3:28am | IP Logged
ATTEMPT THE FOLLOWING QUESTIONS ONLY AND ONLY IF YOU HAVE SEEN THE MOVIE.

FIRST OF ALL READ THE FIRST QUESTION, DECIDE THE ANSWER IN YOUR MIND AND THEN LOOK AT THE BOTTOM OF THE QUESTIONS WHERE ALL THE ANSWERS ARE GIVEN. DO THE SAME WITH ALL THE QUESTIONS. CALCULATE YOUR TOTAL SCORE. THEN SEE HOW YOU RANK AS A HARRY POTTER FAN.AFTER THIS YOU CAN COMMENT ON THE QUIZ.

Smile Smile 1. WHAT IS THE OPENING SHOT OF THE FILM AFTER THE WARNER BROS LOGO?
                A. THE REAR OF THE DURSLEY HOUSE
                B. THE FRONT OF DURSLEY HOUSE
                C. THE PRIVET DRIVE ROAD SIGN


Tongue Tongue 2. WHAT'S THE PICTURE ON HARRY'S BEDROOM CUPBOARD?
                A. FOOTBALL TEAM
                B. QUIDDITCH TEAM
                C. AN OWL

Wink Wink 3. HOW MANY TV SETS WAS DUDLEY WATCHING WHEN AUNT MARGE WAS ON THE TABLE?
                A. 1
                B. 2
                C. 3


Big smile Big smile 4. WHAT DOES HARRY USE AS BAIT WHEN ATTACKED BY THE MONSTER BOOK OF MONSTERS?

                A. SHOE
                B.A BOX
                C. A PIECE OF PIZZA

LOL LOL 5. WHAT DOES MALFOY EAT WHILE HARRY IS TRAINING THE HIPPOGRIFF ?
                A. BANANA
                B. BERTIE BOTT'S BEANS
                C. APPLE

Embarrassed Embarrassed 6. HOW MANY RINGS DOES DUMBLEDORE HAVE ON HIS RIGHT HAND?
                A. 1
                B. 2
                C. 3

Clap Clap 7. WHAT DO WE SEE FLYING THROUGH THE AIR BEFORE THE STORMY QUIDDITCH MATCH?
                A. UMBRELLA
                B. ACOW
                C. SOME PAPERS

Smile Smile 8. ON THE WEASLEY TWINS' SNOWMAN WHAT DO THEY USE FOR ARMS?
                A. BRANCHES
                B. BROOMSTICKS
                C. ROLLED UP POSTERS OF SIRIUS BLACK


Tongue Tongue 9. WHAT IS NEVILLE LONGBOTTOM WEARING ON HIS HEAD IN THE HOGSMEADE SWEET SHOP?
                A. BASEBALL CAP
                B. BOBBLE HAT
                C. EAR MUFFS

Wink Wink 10. LUPIN'S CANDLES RESEMBLE WHAT?
                A. PYRAMIDS
                B. PUMPKINS
                C. BACKBONES

Big smile Big smile 11. WHAT'S NEXT TO RON'S HOSPITAL BED?
                A. A JUG OF WATER
                B. A PHOTO OF SCABBERS
                C. JAR OF BERTIE BOTT'S BEANS

LOL LOL 12. HOW MANY OBJECTS DOES HERMIONE THROW INTO HAGRID'S HUT?
                A. 2
                B. 1
                C. 3

Embarrassed Embarrassed 13. HOW MANY FERRETS DO WE SEE HERMIONE FEED BUCKBEAK?
                A. 1
                B. 2
                C. 3

Clap Clap 14. WHAT'S SIRIUS'S PRISON NOMBER AS SEEN ON THE WANTED POSTERS?
               A. 007
               B. 390
               C. 666


ANSWERS
1. A
2.C
3.B
4.A
5.C
6.B
7.A
8.A
9.C
10.C
11.A
12.A
13.C
14.B



SCORES

1-8 EITHER YOU HAVEN'T SEEN THE MOVIE OR YOU WERE MORE BUSY IN EATNG POPCORN THAN WATCHING THE MOVIE OR YOU ARE SUFFERING FROM A SEVERE MEMORY LOSS

9-11 GOOD SCORE YOU JUST NEED TO SEE THE MOVIE ONCE MORE

12-14 YOU ARE A DIE HARD FAN OF HARRY POTTER. THIS WAS A TOUGH QUIZ AND YOU ACED IT.

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "HARRY POTTER 3 MOVIE QUIZ" in Harry Potter forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

Morgoth

IF-Veteran Member

Morgoth

--

Joined: 01 June 2004

Posts: 6832

Posted: 30 November 2004 at 7:44am | IP Logged

My score = 12/14

I cant remember if the Weasley's used branches or Broomsticks as arms for the snowman...I though they were brooms...but then again, I saw the movie only once...a long while back.

munizaaa

Goldie

munizaaa

Joined: 23 November 2004

Posts: 2424

Posted: 30 November 2004 at 12:28pm | IP Logged
Those questions are hard

|Persephone|

IF-Veteran Member

|Persephone|

BollyCurry Director

Joined: 30 October 2004

Posts: 13725

Posted: 05 December 2004 at 9:31am | IP Logged
12-14
I just couldn't remember how many rings dumbledore wore!!! Cry

anniegupta_

Goldie

anniegupta_

Joined: 25 August 2004

Posts: 1698

Posted: 05 December 2004 at 6:26pm | IP Logged
10... not ot good with trivia

-misha

IF-Sizzlerz

-misha

Joined: 23 November 2004

Posts: 11779

Posted: 07 December 2004 at 3:08am | IP Logged
THANX FOR THE REPLIES

Monaji

Senior Member

Monaji

Joined: 17 June 2004

Posts: 641

Posted: 08 December 2004 at 9:52am | IP Logged

CryCryCry

Only 9 out of 14

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Harry Potter Picture Gallery 2 -NO COMMENTS

2 3 4 5 6 7 ... 84 85

ammmu 674 80322 11 April 2014 at 9:41pm
By pinguunique
Harry Potter Forum Banner Contest #3!

2 3 4

..RamKiJanaki.. 28 3812 21 December 2009 at 6:12am
By ..RamKiJanaki..
GINNY/HARRY OR LUNA/HARRY

2

sumbulmashluvs 14 2938 10 July 2006 at 10:49am
By jayanti_dj
potter-weasely or potter-granger

2 3 4 5 6 7

ishu124 52 8068 09 October 2005 at 10:25pm
By Morning Raaga
Harry Hermione OR Harry Ginny?

2

Shining_Star 10 4334 27 July 2005 at 7:57pm
By Charmed1

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.