Bollywood News, Gossips & Rumours

   

does dhoome 2 have

Post Reply New Post

Page 1 of 1

gooneil

Newbie

gooneil

Joined: 13 October 2005

Posts: 16

Posted: 24 November 2006 at 4:04pm | IP Logged
and bad scenes cant show to kids if it does

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "does dhoome 2 have" in Bollywood News, Gossips & Rumours forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

meghavi

IF-Veteran Member

meghavi

Joined: 21 November 2004

Posts: 8270

Posted: 24 November 2006 at 5:04pm | IP Logged
Im moving this topic to Bollywood Gossip section, maybe members can help you out in this section.

Pentaminous.

IF-Sizzlerz

Joined: 27 October 2005

Posts: 23152

Posted: 25 November 2006 at 1:16am | IP Logged
THE ACCOUNT OF THE MEMBER WHO POSTED THIS MESSAGE HAS BEEN TEMPORARILY BANNED.

If you think this is an error please Contact us.

x.Asian~Flava.x

IF-Sizzlerz

x.Asian~Flava.x

Joined: 27 January 2005

Posts: 11767

Posted: 26 November 2006 at 7:11am | IP Logged
tfs

Post Reply New Post

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.