Ek Mutthi Aasmaan

India-Forums

   
Ek Mutthi Aasmaan
Ek Mutthi Aasmaan

QUIZZZ :Prize Distribution - Pg 40 :P :P (Page 43)

SJ001 IF-Sizzlerz
SJ001
SJ001

Joined: 09 June 2014
Posts: 14245

Posted: 15 May 2015 at 11:04am | IP Logged
Originally posted by Sh0Nali

Originally posted by jiya007

Originally posted by _Santhi_

Originally posted by jiya007

Congo everyone we all are about to reach 50 pages

50 we r in 41 page only na jiyaTongue
oh u want it to reach 50LOL

Yeah and soon we will reach

jiya well thinking
n dnt wry santhi is expert in i LOL
Tongue

SJ001 IF-Sizzlerz
SJ001
SJ001

Joined: 09 June 2014
Posts: 14245

Posted: 15 May 2015 at 11:05am | IP Logged
Originally posted by zindgidilse

Iss thread ko 50 pg kya, me nd shona baby will take it to 100 Pgs,
but for now its 50 na, ohk, just give me 15 min nd i will be back,Cool
K ritu
Cute_Kate IF-Dazzler
Cute_Kate
Cute_Kate

Joined: 13 February 2007
Posts: 3067

Posted: 15 May 2015 at 11:11am | IP Logged
Cry It was sooo Beautiful. ...Lover's Touch...
I  openly declare... MG and PD to be most uncreative people in industry... they had such a beautiful story and they destroyed... it...
I really miss Akira now...Cry
Wish to read more of her work... Art of Seduction as well...if possible. .

The following 1 member(s) liked the above post:

-Maggi-

_TheBlackRose_ IF-Rockerz
_TheBlackRose_
_TheBlackRose_

Joined: 15 February 2014
Posts: 7845

Posted: 15 May 2015 at 11:21am | IP Logged
Originally posted by mariee

Originally posted by _TheBlackRose_


1)The Highest Rank EMA forum has ever secured in the India Forums chart is ? Wink
Ans - 4

2) EMA forum recently celebrated an occasion as also created a thread for it , what was the occasion ?Embarrassed
Ans - RagNa Confession Anniversary Day Dreaming 

3) Who is our beloved attendance keeper ?
Ans - Ragnaislife

4) There have been how many 'EMAT CHIT CHAT THREAD's till date ?
Ans - 30 (abb mere answer dete dete ek aur ho gaya ho toh aap hi plus 1 kr dijiye game examiner ji Tongue)

5) Now, a question related to an FF jisko padh padhkar hi hum sab log bade hue hai LOLLOL - ' You (don't) belong to me !'  - In the story Why would Kalpi steal money from Raghav's wallet ?
Ans - Coz since childhood she considered herself Raghav's wife and pati ka jeb kaatna is patni's right LOL jo tera hai woh mera hai Tongue

6) When does EMA forum consider its 'Black Day' ?Dead
Ans - 9th May Dead Dead Dead Dead Dead

7) The vm makers of EMA forum are ?  (Any 2 names)
Ans - Ragnaislife and prishna_fan Big smile

8) She is proudly known as ...basically she herself wanders around forums claiming herself to be 'Mrs Raizada' ..who is she ?Tongue
Ans - Aur kaun? Veeranu aka Potter, ie Deepika Samar Raizada Embarrassed


9) What was _TheBlackRose_ aka usoshi's forum id name prior to the one she is having now ? Wink
Ans - Do u think I shud answer this? LOL

10) Which was ban18 aka Rishu BAnsal's first fun post ?
Ans - Don't know Cry


11) First toh sabko pata hai...lets see how many know this. Which is the second FF to have completed 150 pages & acquire the 'Thread 2' designation?
Ans - Not sure, is it 'Love Revenge and Regrets' by Priya? Confused

12)  What is the name of neha's index ?
And - Something related to possessive, but not sure LOL

13) One of the oldest 'FF's on forums which is yet active is ?
Ans - Not sure again Confused 'The Waltz of Two Hearts'?

14) Which is the only FF on forums wherein one of the protagonists was blind ? Who was the writer ?
Ans - 'Unseen Love' by Pookhi/Stubborn Big smile



15) Which is the only 'OS' on forums to have crossed 100 likes ?
Ans - A lover's touch

Waise marushkaa, mere se badla lene ka koi meaning nhi hai, I fall in ur category only LOL Tongue

Beautifully made hall ticket Embarrassed

Remarks -: Ushoshiii...mera sabse youngest par smartest baccha is here. Hahaha, tere waale q ne bohut logon ko confuse kiya ...lol !! LOLLOL Now let's see how have u done Wink Giving u a half for Q 12 

Marks -: 10.5 ...on rounding off 11/15 

Grade -: A 


Yay I passed!! Dancing woh bhi with A grade!! Dancing
-Maggi- IF-Dazzler
-Maggi-
-Maggi-

Joined: 13 September 2014
Posts: 4701

Posted: 15 May 2015 at 11:27am | IP Logged
Originally posted by _Santhi_

Originally posted by jiya007

Originally posted by _Santhi_

Originally posted by mariee

Originally posted by jiya007

Chalo bye I'm going


Arey wait ...prize distribution bhi abhi hi hoga !!WinkWink

Confusedprize distribution ReallyBig smile
Yeah everyone will get prize




Marushka tum res kar ke kaha chale gaye pray kar kar ke mera hath duk rahe jaldi bolona LOL
maarushkaa IF-Dazzler
maarushkaa
maarushkaa

Joined: 23 April 2014
Posts: 4776

Posted: 15 May 2015 at 11:34am | IP Logged
Done - go check pg 40 !!
S0nalii IF-Rockerz
S0nalii
S0nalii

Joined: 23 December 2013
Posts: 9032

Posted: 15 May 2015 at 11:34am | IP Logged
Originally posted by zindgidilse

Iss thread ko 50 pg kya, me nd shona baby will take it to 100 Pgs,
but for now its 50 na, ohk, just give me 15 min nd i will be back,Cool

yeah ritu darling and santhi dear

The following 2 member(s) liked the above post:

-Maggi-zindgidilse

S0nalii IF-Rockerz
S0nalii
S0nalii

Joined: 23 December 2013
Posts: 9032

Posted: 15 May 2015 at 11:36am | IP Logged
Originally posted by _Santhi_

Originally posted by _Santhi_

Originally posted by jiya007

Originally posted by _Santhi_

Originally posted by mariee

Originally posted by jiya007

Chalo bye I'm going


Arey wait ...prize distribution bhi abhi hi hoga !!WinkWink

Confusedprize distribution ReallyBig smile
Yeah everyone will get prize






Marushka tum res kar ke kaha chale gaye pray kar kar ke mera hath duk rahe jaldi bolona LOL

LOL

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
Raghav--the new prize

Author: Chinu_Rose   Replies: 0   Views: 372

Chinu_Rose 0 372 03 July 2014 at 3:23am by Chinu_Rose
who wins first prize to get on our nerves

Author: sharanya0011   Replies: 2   Views: 441

sharanya0011 2 441 09 May 2014 at 12:13am by sharanya0011

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Ek Mutthi Aasmaan Topic Index

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index