Celebrity Fan Clubs


Celebrity Fan Clubs
Celebrity Fan Clubs

Reliving the iconic Sujal Garewal- Dominance in Love <3 -UPDATED (Page 3)

letitgo IF-Rockerz

Joined: 24 May 2007
Posts: 5054

Posted: 13 May 2015 at 5:31pm | IP Logged
Wonderful writeup on page 1 by all the sujal dewaanis. ...
I want to see Rajeev's reaction when he reads all this especially the questionnaire.ROFL

The following 1 member(s) liked the above post:


Sweet_wish Goldie

Joined: 05 September 2012
Posts: 2273

Posted: 13 May 2015 at 9:38pm | IP Logged
Originally posted by DexterRocks

I updated, but something is wrong with the lay out that i cannot see anything. can anybody check that its only with me or same with everybody ?
Anyways, i am sorry sweety, the avis i could not put, the IF lay out is not proper, and page was not even loading, i don't know what to do.. it is so annoying.. 

I think i have put the same writeups in more than 1 posts, can someboy check and confirm m, i cannot see anything.. pathetic IFSleepy

it's ok ! i understand Disapprove
BTW same  here Ouch
i can see only 1st and last 3 posts on the first page. Another post r completely blank.
sirimiri IF-Stunnerz

Joined: 11 December 2012
Posts: 26038

Posted: 14 May 2015 at 1:12am | IP Logged
Awesome write up...by all sujal fans...
I wish I could have contributed...but was facing the after shocks of earthquakes...
Anyway all the posts are superb.
Ya the pages are bit over lapping.
Hope to see some discussions soon.
.SoHu. IF-Rockerz

Joined: 28 April 2009
Posts: 5144

Posted: 14 May 2015 at 2:45am | IP Logged
This thread is an absolute marvel. So so freaking awesome. Dexter you rock girl *_*
Coming to the questionnaire, it's absolutely howlarious and I'll give u the answers in a while once I'm back from class.. I was happily giggling looking at the questions and thankfully managed to exacpe the eyes of my sir. Hahahaha. Brilliant is the word darling.Hug
Sweet_wish Goldie

Joined: 05 September 2012
Posts: 2273

Posted: 14 May 2015 at 3:31am | IP Logged
@Dexter, @SoHu @senorita @pearl.white
Just watch this video, especially the end LOL

Edited by Sweet_wish - 14 May 2015 at 3:32am

The following 1 member(s) liked the above post:


.SoHu. IF-Rockerz

Joined: 28 April 2009
Posts: 5144

Posted: 14 May 2015 at 5:22am | IP Logged
Originally posted by DexterRocks


1)         Why did Sujal kept singing Thoda sa pyaar huya hai thoda hair baki

      Ans:   He was bad at mathematics, to measure his love as only " thoda "LOL


2)      Who deserved to kiss sujal's feet the most ?

     Ans:    Prof.Sinha ( kashish's dad) Sleepy

[Since sujal actually held onto his patience and loved his stupid daughter -_-]Sleepy



3)      Why were rishi and Akshat such big fanboys of sujal ?

   Ans:      Because Sujal recreated the theory of loving somebody else's wife and somebody else's widow

[Omg the rishi-mehek-varun drama followed by tushar-charu-akshat drama. The only difference being the sujal-piyush-kashish drama evolved sujal as a selfless lover while the other two triangles evolved KTH into a laugh riot. ]


4)      Why di sujal help all kashish's sisters except Kanan ?

        Ans:   Because helping kanan would only mean that he would be left with Prof.Sinha only, so he wanted to save himselfClapClap

[With kashish's non-existant ethics already messing his life, he wanted to abstain from the professor's lecture LOL]


5)      Why did piyush announce about his consummation with Kashish to sujal?

Ans:   Because Sujal deserved the credit

[Oh yes! He surely did. The wimp was aware that he could never bed his legally wedded wife on his own credibility. He needed the instigation from his so called best friend, that's our hottie. Hence the gratitude. How I hate this spineless wimp. ]


6)      How would sujal differentiate between Piyush's widwa and Sujal's patni ?

         Ans: By seducing both piyush's widwa and his patni and comparing the after math

[Kashish epitomised paranormal activity during that period. Once she would be piyush's vidhwa, the other moment sujal's lover. The vidhwa atma was into her and hence it was extremely paradoxical whom to seduce from sujal's point of view. Hence the necessity to do both]



7)      What made sujal take a jail term to save kashish ?

        Ans:  Jail romance was the last option because at home piyush's aatma posses Kashish's body

[I feel hottie must be absolutely tired with the increasing madness of piyush's vidhwa. He wanted some respite. The R&G mansion seemed to be piyush possessed. Hence jail seemed to be better option for undisturbed romance.Wink]



8)      Why did R&G went bankrupt, immediately after sujal's death ?

         Ans: Because sujal spend all his money in buying glycerin for his mom


         Because sujal spend all his money in kashish's designer clothes

[Probably it was only been a who cried and weeped genuinely over the demise of her son. The rest were as if doing a formality. Kashish topped the list. It baffled me to see how easily she moved on, unlike the first time and within a few days she was back to her designer stuff. No wonder R&G went bankrupt.Angry]



9)      What makes Sujal a jerk ?

      Ans:   Loving Kashish

         [Actually he wasn't the jerk himself. He fell in love with a jerk and that is miss.kashish jerk spineless devi sinhaSleepy]


10)   How many times did kashish slap sujal ?

      Ans:   The number of times sujal told her I LOVE U


[Kashish's favourite hobby. Any guesses? Slapping and insulting sujal. She might not have physically slapped sujal so many times but her holy pati dev shit was equivalent to a slap for me.Dead]


11)   Was Sujal a virgin before kashish ?

       Ans:  Ask rishi, mehek and CG can only confirm about pre-marital sex, Sujal was VIRGIN VIRGIN and as pure as amrit

[Asking rishi ,mehek and CG about a question such as this is in itself an irony. Lol. None of them had the controlling ability. Whether before/ after marriage. Asking anything about hottie's purity to them is against my morals.LOL also, sujal was the only one in the entire show who was actually loyal. Besides I don't think anyone aroused the louuu in his heart like kashish did. So hottie remains a virgin!Embarrassed]


12)   Did Sujal own a single black turtleneck that he kept on repeating?

         Ans: Don't know, because Sujal was always a sex bomb, turtle neck or not

        [ rajeev and sujal are jut sex sex sex. Buss! That's bloody about it!Blushing]


13)    What values did Prof. give his daughters ?

         Ans: Slap the guy, when you cannot logically answer him back


         Never practice what you preach

[ The sinha sisters defied logic in anything and everything. Hence slapping was an easy option for escape. And not practising what you preach was the stand out characteristic.]


14)   )Who was the wimpiest of Vasu's kids?

      Ans :   Piyush the holy great

         [ My absolute favourite. He wins the competition hands down. He was unparallel, unmatched and just THE BEST.Embarrassed]


15)   Who was the most sanskaari Sinha girl ?

         Ans: Sujal was the only sanskaari character in Simla those days

 [Awww my hottie is the perfect hubby material. Jokes apart, he indeed was the most down to earth and lovable character of kth. Love him. *_*]

16)   Who was the most ricking Garewal apart from our hottie??

        Ans: Akshat the Sujal fanboy


[My second fav character from the show. Respect!EmbarrassedBig smile]

My answers.. Have fun LOL

Edited by .SoHu. - 14 May 2015 at 5:31am

The following 2 member(s) liked the above post:


.SoHu. IF-Rockerz

Joined: 28 April 2009
Posts: 5144

Posted: 14 May 2015 at 5:33am | IP Logged
Originally posted by Sweet_wish

@Dexter, @SoHu @senorita @pearl.white
Just watch this video, especially the end LOL

Network problem sweet_wish. Will see later and reply :) BTW, what does it have? :(

The following 1 member(s) liked the above post:


..Anwesha.. Goldie

Joined: 29 January 2013
Posts: 1212

Posted: 14 May 2015 at 5:36am | IP Logged
Congratulations on the new thread guys. Big smile

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
PriyankaChopraFC#12-Capturing hearts in USA&worldwide(next-P141)

2 3 4 5 6 7 ... 148 149

Author: -Priya-   Replies: 1185   Views: 67261

-Priya- 1185 67261 01 November 2015 at 9:11pm by byritesh
Siddharth Shukla | Winning the Iconic Face Asian Spa Awards - AT 121

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Illumination   Replies: 1192   Views: 39680

Illumination 1192 39680 17 April 2015 at 9:37am by Nandita_Siddian
Happy Birthday Harshad Chopda; Reliving the Magic

2 3 4 5 6 7 ... 46 47

Author: Soaps1   Replies: 370   Views: 30474

Soaps1 370 30474 30 June 2014 at 5:57am by -vandy-
Second love V/s First love. (taarey ff)

Author: pixiidou   Replies: 1   Views: 1431

pixiidou 1 1431 19 February 2013 at 12:44am by abhi_arshilover
Husein Tina Love Hub - Love Is All Around!!

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Eksie   Replies: 1192   Views: 94401

Eksie 1192 94401 19 January 2012 at 6:43am by greatsumkum

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels

Celebrity Fan Clubs Topic Index

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index