Chat Clubs

India-Forums

   
Chat Clubs
Chat Clubs

Returning of the written off #15*invited only* (Page 6)

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 1:34pm | IP Logged
upo*nost

Edited by nn027 - 20 August 2013 at 1:37pm

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikismekerDaltoni

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 1:39pm | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikismekerDaltoni

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 1:46pm | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikismekerDaltoni

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 1:53pm | IP Logged


Šta je sreca?! Malo je onih koji mogu da odgovore na to pitanje. A još manje onih koji mogu da to izraze rijecima. Jer, sreca ne može da se izrazi.
Da li biste mogli da opišete svjetlost ljudima koji su citav život proveli u mraku? Ili da opišete stvarnost nekom ko samo sanja?
Spoznaj svoj mrak i on ce nestati…i tek tada ceš saznati šta je svjetlost.
Spoznaj svoje košmare onakvima kakvi zaista jesu i oni ce išceznuti, a ti ceš se (za divno cudo!) probuditi u stvarnosti.
Spoznaj svoja lažna ubjedenja i ona ce se izgubiti…jer samo na taj nacin iskusiceš šta je sreca!


What is happiness?! There are few people who can answer that question. And fewer still can not express it in words. Because happiness can not be expressed.
Could you describe the light to people who have spent a lifetime in the dark? Or to describe the reality of someone who only dream of?
Know your darkness and it will go away ... and only then will you find out what the light was.
Recognize your nightmares for what they really are and they will disappear and you'll be (strangely enough!) Wake up in reality.
Know their false beliefs and she will lose ... because the only way iskusiceš what happiness!

The following 3 member(s) liked the above post:

DryaBikica_Bikismeker

Bikica_Biki IF-Sizzlerz
Bikica_Biki
Bikica_Biki

Joined: 21 December 2012
Posts: 18541

Posted: 20 August 2013 at 1:58pm | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryasmekerDaltoninn027

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 2:12pm | IP LoggedSamo onda kada se izgubim

Samo onda kada se izgubim sa nekim drugim pronalazim sebe

Nešto prelepo se dešava u meni
Nešto senzualno, puno je vatre i misterije
Osecam se hipnotisano, osecam se paralisano
Pronašao sam raj
Ima hiljadu razloga zbog kojih ne bi trebalo da provodim vreme sa tobom
Za svaki razlog da ne budem ovde mogu da se setim dva da ostanem
Osecam da je sve u redu u tvome raju

Samo onda kada se izgubim sa nekim drugim pronalazim sebe

Osecam da praznina u meni bledi i nestaje
Osecam se ispunjenim sada kada si tu
Osecam se zadovoljno
Ja pripadam tvom raju od somota

Da li je trebalo da prodam svoju dušu
za ovakvo zadovoljstvo?
Da li sam morao da izgubim kontolu
da bih sacuvao tvoj poljubac?
Da li je trebalo da stavim svoje srce na tvoj dlan
pre nego što i pocnem da shvatam?

Samo onda kada se izgubim sa nekim drugim pronalazim sebe

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikismekerDaltoni

nn027 IF-Addictz
nn027
nn027

Joined: 29 January 2013
Posts: 51509

Posted: 20 August 2013 at 2:18pm | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikismekerDaltoni

Daltoni IF-Stunnerz
Daltoni
Daltoni

Joined: 08 June 2012
Posts: 27178

Posted: 20 August 2013 at 2:33pm | IP Logged

Kako izgleda koji horoskopski znak?

izvor: 24sata.hr | utorak 20.08.2013. 

Ovan, Strelac i Lav su mišicavi tipovi, dok su Device i Jarcevi košcati, a Bikovi i Vage skloni gojenju. Oci su najistaknutije kod Vodolije, Riba i Blizanaca.

Prema Zodijaku možemo da otkrijemo koji je horoskopski znak najlepši, koji ima istuknut osmeh, pogled ili kosu...

Ovnovi su fizicki snažni s izraženim crtama lica

Obicno srednje do jake grade, pripadnici ovog znaka obicno su sportski gradeni, a mišici su vidljivi cak i ako imaju višak kilograma. Najcešce imaju tamniji ten, velik broj njih ima ravnu i gustu, ili pak crvenu kosu. Njihov izgled najcešce ostavlja utisak snage i energicnosti. Nisu skloni gojenju. Najcešce se oblace casual i sportski, a kod odabira svecanije odece obicno biraju crvenu boju.

Simetricno lice i pune usne oznaka su Bika

Fizicki gledano, pripadnici ovog znaka imaju najugodnije i simetricno cetvrtasto lice. Nos je okruglasti, a usne pune, dok je ten sjajan. Na licu se isticu kapci. Telo im je obicno proporcionalno, pa ako se udebljaju dobijaju svugde pomalo. Njihov izgled ostavlja utisak mekoce i istovremene snage, a odevaju se elegantno i omiljene su im boje zelena i smeda.

Izražajne oci krase nasmešeno lice Blizanaca

Vrlo pokretljivi, pripadnici ovog znaka su uvek u pokretu, a upravo tako i izgledaju. Lice im je vrlo ekspresivno i deluju mlade, a oci su im vrlo izražajne. Imaju poprilicno duge ruke i noge, obicno su vitke i više grade te deluju graciozno, iako nemaju istaknute mišice. Imaju poprilicno neizražen struk. Lako se pronalaze u razlicitim stilovima odevanja, a omiljena im je boja žuta i srebrna.

Rakovi imaju izražajan nos i više celo

Pripadnici ovog znaka obicno imaju okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upecatljiv nos koji nije nužno velik vec pomalo neobicnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne preterano gusta. Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete pocinje gojiti. Vrat je kraci, a najcešce imaju osetljivu kožu. Celi njihov izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela.

Široko celo i gusta kosa odlike su pravog Lava

Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uociti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona pocne da opada ili sedi postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko celo i šira vilica te lepo oblikovani nos. Muskulatura im je izrazito snažna, a omiljene boje su žuta i narandžasta. Vole trendi odecu i "da su fensi".

Vitka grada i nežne crte lica krase Devicu

Muški i ženski pripadnici ovog znaka poprilicno su vitki, a ako se goje višak se obicno nakuplja u rukama i stomaku. Telo je simetricno i skladno, baš i poput crta lica te se Device cesto nazivaju lepuškastima. Prsna kost cesto štrci kod Devica. Imaju naglašene jagodice i obrve, a obicno biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelena.

Ovalno i šarmantno lice Vage

Pripadnici ovog znaka obicno imaju vrlo ugodno lice, s pravilnim ovalnim crtama. Obicno su viši od proseka, a ukupan izgled deluje sofisticirano. Cesto imaju vrlo upecatljivu boju ociju koje su povijene prema dole. Donji deo tela najcešce je dosta jaci nego gornji, a prsni koš i struk uži. Obožavaju se doterivati i isticati izgledom. Omiljene boje su im sve nijanse plave i crvene.

Široka ramena i magnetske oci krase Škorpiju

Poprilicno cvrste fizicke konstitucije, cak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka deluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od proseka. Lica su im upecatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim ocima te nepravilnim nosom. Kosa je najcešce smeda i gusta. Vole da izgledaju lepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku

Najcešce prosecne ili iznadprosecne visine, pripadnici ovog znaka su lepo i prvenstveno sportski gradeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Obicno imaju pomalo duguljasto lice, oblo celo, izražene plave ili zelene oci. Cesto imaju problema s opadanjem kose. Vole sportski i casual izgled, a omiljene su im sve jarke boje.

Jarac ima elegantan i dug vrat i košcata ramena

Iako izgled pripadnika ovog znaka deluje pomalo neutralno, isticu se po tome što su poprilicno košcati. Najcešce su niži ili srednje visine, a oci su im velike i izražajne. Profil lica je zaobljen, a na njemu se najcešce istice uvucena brada upecatljivi zubi i lep osmeh. Vole lepu odecu, no ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i smede.

Vodolije su srednje grade i skloni gojenju

Pripadnici ovog znaka su obicno srednje visine ili nešto niži, s punim licem i svetlim tenom. Ako se goje, cesto dobijaju podbradak, a uopšteno im je kilaža boljka nakon što predu 30. gopdinu. Imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lepe oci, te široka i mekana usta. Odeca ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su ljubicasta i plava.

Ribe su privlacne i s lepom kožom

Odlican ten, meka koža i lepe crte lica krase pripadnike ovog znaka. Lica im je najcešce okruglo ili ovalno, a kosa jaka i gusta. Gornji deo tela im je obicno tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Oci su najlepši deo na Ribi, a kosti su neizražene. Ribe imaju širok i srdacan osmeh na koji retko ko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su zelena i crvena.
to that sign?
Source: 24sata.hr
| Tuesday, 20.8.2013.

Aries, Leo and Sagittarius are muscular fiber, but Virgo and Capricorns bony and Taurus and Libra tend to gain weight. Eyes are the most prominent of Aquarius, Pisces and Gemini.

According to the Zodiac can not figure out who is the most beautiful zodiac sign, which has istuknut smile, look or hair ...
Rams are physically strong with pronounced facial features

Usually medium to heavy build, the members of this sign are usually athletic, and the muscles are visible even if you are overweight. Most have a darker complexion, a large number of them have a flat and thick, or red hair. Their appearance often gives the impression of strength and vigor. They tend to gain weight. Most dress casual and sporty in the selection of festive clothing usually choose red.
Symmetrical face and full lips mark the Bull

Physically speaking, the members of this sign have the most comfortable and symmetrical square face. The nose is rounded and full lips, and a gorgeous complexion. On-site stand out eyelids. Their body is usually proportional, so if you put on weight, get a little bit everywhere. Their appearance gives the impression of softness and strength simultaneously, and the dress is elegant and their favorite colors green and brown.
Expressive eyes adorn the smiling face of Gemini

Very agile, members of this sign are always on the go, and that is the way they look like. Their face is very expressive and act younger, and their eyes are very expressive. They have pretty long arms and legs are usually slender and more graceful build and operate, though not prominent muscles. They have quite unexpressed waist. Easy to find in a variety of styles of clothing, and their favorite color is yellow and black.
Crabs have a more expressive nose and forehead

Members of this sign usually have a round face with prominent cheekbones, and a striking nose is not necessarily large but somewhat unusual shape. The chin is round, broad chest, her hair dark and not too thick. Although the slender youth, a lot of them after thirty starts plump. The neck is short, and usually have sensitive skin. Whole leaves their look soft and subtle impression, and their favorite colors black and white.
Wide forehead and thick hair are characteristics of a true Leo

Lions like their representatives in the chart easy to observe the so-called. mane. Thick and shiny hair is a symbol of their trade, and if it starts to drop or sitting became very worried. Yet it boasts a wide forehead and wider jaws and shapely nose. Musculature of them is very strong, and favorite colors are yellow and orange. Love trendy clothes and that "the fancy."
Slender build and delicate features adorn the Virgin

Male and female members of this sign are quite thin, and if you get fat excess is usually builds up in the arms and abdomen. The body is symmetrical and harmonious, exactly like facial features and is often referred to as Device handsome. Sternum often bulging with Virgo. Have pronounced cheekbones and eyebrows, and often choose neutral and elegant combinations that are inconspicuous. Favorite colors they all shades of blue and green.
Oval and charming face Scales

Members of this sign usually have a very pleasant person, with regular oval outline. Usually, the higher the average, and the overall look seem sophisticated. They often have a very distinct eye color that are bent downwards. The lower part of the body is usually much stronger than the upper, and the chest and waist narrower. They love to show off and look of refinement. Favorite colors they all shades of blue and red.
Broad shoulders and magnetic eyes adorn Scorpio

Pretty strong physical constitution, even if you are skinny, members of this sign appear strong and high. Have somewhat broader shoulders than average. Their faces are striking, with sensual lips and piercing eyes and nose incorrect. The hair is usually brown and thick. They like to look good, but do not like anything that's offensive. Favorite colors are black and white to them.
Sagittarius has the best figure in the entire zodiac

Most average or above average height, the members of this sign are especially nice and athletic, and these natural features can spoil themselves excessive pleasure in food. They usually have little long face, round head, expressed blue or green eyes. They often have problems with hair loss. They love sports and casual look, and they are popular all vibrant colors.
Capricorn has an elegant and long bony neck and shoulders

Although the appearance of members of this sign looks rather neutral stand out in that they are quite bony. Most are lower or middle level, and their eyes are large and expressive. Facial profile is curved, and it is often said retreating chin striking the teeth and a beautiful smile. They like nice clothes, but not vulgar appearance, his favorite colors are all shades of green and brown.
Aquarians are of medium build and prone to weight gain

Members of this sign are usually of medium height or slightly lower, with a full face and pale complexion. If you gain weight, they often get a double chin, and generally are legal weight plague upon walking 30 gopdinu. Have smaller hands and feet, but nice legs. They have a little watery, but nice eyes and mouth wide and soft. Clothing plays a big role for them, and favorite colors are purple and blue.
Fish are also attractive with beautiful skin

Great tan, soft skin and fine features adorn the members of this sign. Their faces is usually round or oval, and the hair strong and thick. The upper part of the body they are usually thinner than the bottom is rounded and broad. The eyes are the best part of fish, and bones are unexpressed. Fish have a wide and friendly smile that rarely leave anyone indifferent. Favorite colors are green and red.

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_Bikismekernn027

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
Returning of the written off #14*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 147 148

Author: Daltoni   Replies: 1181   Views: 44245

Daltoni 1181 44245 19 August 2013 at 4:39pm by nn027
Returning of the written off #13*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 55347

Daltoni 1193 55347 03 August 2013 at 6:08pm by nn027
Returning of the written off #12*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 49848

Daltoni 1193 49848 23 July 2013 at 10:48am by nn027
Returning of the written off #11*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 67580

Daltoni 1193 67580 12 July 2013 at 5:06pm by Daltoni
Returning of the written off #10*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1196   Views: 41320

Daltoni 1196 41320 27 June 2013 at 11:07am by Drya

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Chat Clubs Topic Index

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index