Chat Clubs

India-Forums

   
Chat Clubs
Chat Clubs

Returning of the written off #15*invited only* (Page 133)

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:47am | IP Logged

The following 3 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoni

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:48am | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:51am | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:53am | IP Logged


The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:55am | IP Logged

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 10:59am | IP LoggedThe following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

Daltoni IF-Stunnerz
Daltoni
Daltoni

Joined: 08 June 2012
Posts: 27178

Posted: 08 September 2013 at 11:28am | IP Logged

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15 septembra

Saznajte ta Vam zvezde donose u sledeih nedelju dana.

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15 septembra

OVAN

Ona: Mars i Merkur donose vam uspenu poslovnu nedelju. Vaa inicijativa e se isplatiti. Venera ulazi u korpiju i donosi vam susret sa osobom koju dugo niste videli.  Tako'e, nekim pripadnicima ova pozicija donee stanje izme'u dve emotivne veze, u kome preispitujete svoja oseanja. Dobar je period za nasledstvo.

On: Dinamian Mars vas navodi na inicijativu svakog tipa, tako da vam najvie prija da se nalazite na mestima javnog tipa. Kontakt sa Lavovima i Vagama e vam odgovarati, ponajvie na poslu jer ete ostvariti neki cilj. Ovo je nedelja u kojoj moete da se usputite u rizine situacije ili da napravite potez koji e se pod uticaje Marsa i Uarana obrnuti u vau korist. Neki Ovnovi e se zaljubiti, dok e drugi ekati da se emotivno srede.

 

BIK

Ona: Ulazak Venere u sedmo polje donosi vam promene na emotivnom palnu. Neke dame Bikovi mogu da se odlue na zajedniki ivot ili zaponu novu emotivnu vezu. Pod uticajem Satruna svi vai odnosi su na testu i zato nije udo to stalno preispitujete sebe kako se oseate. Merkur vam donosi boju zaradu na poslu ili moe rad na jo jednom honorarnom projektu.

On: Ulazak Venere u korpiju ini vas okrenuti odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Posao nije va prioritet ve momenti sa osobom koja vam se dopada. Za neke Bikove ovo e nagovestiti novi emotivan poetak, dok e drugi razmatrati svoja oseanja prema partneru. Biete veoma intrigantni za osobe suprotnog pola. Vaga ili Devica e vam ponuditi jo jedan poslovni poduhvat koji moe da bude koristan.

 

BLIZANCI

Ona: Merkur koji ulazi u Vagu vie e odgovarati vaem temperamentu, tako da ste izali iz povuenije faze i teraete sve osobe oko sebe to vie da se zabavljaju. U ljubavi ete zahtevati vike slobode, dok e partner hteti da dobija vie garancija u ljubavi. Na poslu dobijate novu ponudu od korpije, a to lako moe da bude osoba sa kojom ste ranije sara'ivali.

On: Merkur u petom polju ukazuje na zanimluiva poznanstva na mestima javnog tipa. Sa vodenim znacima ete ostvariti novu saradnju na poslu. Godina koja je pred vama treba to bolje finansijski da se iskoristi. U ovoj nedelji biete mnogo vie raspoloeni za zabavu i izlaske, pa ete sve ivotne situacije sagledavati sa vie optimizma i radosti.

 

RAK

Ona: Lepa pozicija Jupiter donosi vam uzbudljive momente u ljubavi, pa je za oekivati da se zaljubite ili odluite da proitrite porodicu. Na poslovnom planu Jupiter priprema pogodnosti za vas, pa je verovatno izvesno da ete raditi neto kreativnije. Sunce ukauzuje da je odlian momenat za pregovore bilo koje vrste, tako da u ovom periodu treba da potpisujete vrednosne hartije.

On: Iznena'enja koja vam je spremio Jupiter su poela da se deavaju. Ovo se ponajvie odnosi na ljubav i posao. Neki Rakovi e upoznati osobu koja e im promeniti ivot, dok e neki dobiti posao iz snova. Ova nedelja rezervisana je za izlaske, veselja i dobar provod. Odlian je momenat za putovanja bilo kog tipa.

 

LAV

Ona: Mars u vaem znaku stvara vam potekoe u komunikaciji i potrebu da radikalno donesete odluke. Lo aspekat Marsa i Venere donosi vam razne tenzije i nesporazume, kako u porodici , tako sa osobama koje vas okruuju. Niste spremni da primite niije kritike. Sunce u drom polju u ovoj nedelji treba da iskoristite za popravljanje finansijske situacije. Mukarac iz inostranstva iznenada e vam najaviti svoj dolazak.

On: Sunce u drugom polju treba i ove dolazee sedmice da iskoristite za finansije.Mars i Venera vam oteavaju odnose sa blikim osobama i esto ste nervozni. Nije pravi trenutak da se upustite u diskusiju sa porodicom ili osobom do koje vam je stalo, jer e pre doi do konflikta nego do kompromisa. Nedelja koja je pred vama je izazovna u oslovnom smislu i verovatno se neete sl*gati sa stavovima osoba koje sara'uju sa vama.

 

DEVICA

 

Ona: Uz dobru organizaciju i poloaj Merkura narednu nedelju moete da iskoristite za novac. Zbog nagalaenog treeg polja moete lako da ujete neke vesti koje vam ne odgovaraju. Nije iskljueno da treba da donesete odluku za koju niste sigurni da je ispravna. Nemojte da sluate tu'e savete. Na polsu vas oekuje oekivani obrt situacije koji moe da vam se dopadne.

On: Nedelja koja je pred vama rezervisana je za ozbiljne razgovore i finansijske poteze. Uz pomo Vage moete da ostvarite zaradu. U ljubavi ste rezervisani i zanimljivo je da pogrena re moe negativno da se odrazi na vae emotivno stanje. Budite racionalni i nemojte da osu'ujete druge za stavove koji se razlikuju od vaih. Osoba do koje vam je stalo elee da razgovara sa vama o nekoj odluci.

 

VAGA

Ona: Ulazak Venere u drugom polje ukazuje da finansije poinju da vam budu prioitet. Mogue je da ete saznati da vam je neko dao nerealno obeanje u vezi novca. Mars i Venera vam donose razne komplikacije u ljubavi. Ako ste duoj vezi imaete konflikte, dok e drugi pripadici vaeg znaka imati raskide. Pojaana ljubomora i strast su mogui tako da gledajte da ne pritiskate voljenu osobu u ovoj nedelji.

On: Napeti aspekti Marsa i Venere uinie vam mnoge situacije teim nego to biste eleli. Pojaana netolerancija i nerazumevanje doneete vam najvie problema u ljubavi. Sa druge strane, verotavno ete imati vee trokove. Razmiljate kako da utedite novac ali vam to ne uspeva. Saradnja sa vodenim znacima na poslu moe da bude produktivna.

 

KORPIJA

Ona: Prelazak Venere preko Saturna tokom nedelje uinie vas ranjivom i sa nedovoljno energije za revanje problema. Nemojte sve da shvatate lino. Mogue je da ete biti povre'eni to va poslovni ili privatni partner nema dovoljno razumevanja za vas. Ovo je period suoavanja sa situacijama koje su upravo onakve kakve jestu bez iluzija. Neke pripadnice vaeg znaka nee biti spremne za tu realnost.

On: Mudrost i kola koju prolazite zbog Saturna nije laka. Venera nagovetava da ete u drugom delu imati situaciju u kojoj ete reavati neki emotivan problem. Obeanja prijatelja u vezi nekog posla mogu da se odloe jer nije najbolji momenat za sklapanje pregovora. Pokuajte da izbegnete situaciju da ostanete u konfliktnim odnosima sa osobama koje su vam drage.

 

STRELAC

Ona: Ulazak Venere u dvanaesto polje donosi vam sumnjive okolnosti na poslu i veliko nepoverenje u odnosima. Imaete utisak da osobe sa kojima  sara'ujete nisu iskrene i to e vas optereivati. Verovatno ete u najmanju ruku proi kroz krizni period na poslu ili probati da promenite radno mesto. U ljubavi vam je osnova prijateljstvo, tako da iz toga i moe da se rodi emocija.

On: Venera u dvanaestom polju moe da vam donese komplikacije u drugom delu sedmice. Pripremite se za neoekivano. Ako sara'ujete sa korpijama moete imati turbulentan period. Tako'e, ne bi bilo loe da vi'e panje posvetite svom zdravlju. U ovoj nedelju inie vam se da imate mnogo skrivenih neprijatelja. U ljubavi ete biti ranjivi i posesivni.

 

JARAC 

Ona: Prelazak Venere preko Saturna ukazuje na nesvakidanje susrete i elju da obnovite kontakte iz prolosti. Treba da budete oprezni sa finansijskim potezima, kao i eventualnim podizanjem kredita. U ljubavi ete biti rezervisani, a izvesno je da niste preboleli jednu osobu koju dugo niste videli. Lep je period za kraa putovanja i oekuje vas vie dobrih vesti i ishoda pregovora. Na poslu moe da vas iznervira neodlunost jedne Vage.

On: Sa Sturnom u jedanaestom polju vi nastavljate da gradite prava prijateljstva i pravite selekciju me'u osobama koje su vam bliske. Poslovna situacija moe da vam deluje tee nego to jeste. Ako nameravate da ulaete novac u neki samostalni biznis, treba da budete promiljeni i racionalni. Nemojte da dozvolite da vas Ovan ili Vodolija nagovori na pogrenu odluku.

 

VODOLIJA

 

Ona: Komplikacije koje vam stvara Mars najvie se odraavaju na partnerstva. Odnosi sa poslovnim saradnicima mogu da budu oteani, dok su privatne veze verovatno komplikovane. Ove nedelje biete izloeni kritikamaraznih vrsta i najbolje je da ne donosite prerane zakljuke na poslu. Verovatno ete shvatti da je potrebno vie da se prilago'avate ili budete taktiniji. Partner je sklon da vas okrivi za sve greke u odnosu.

On: Izazovni uticaj Marsa stavlja vas su pozciju da se branite od mnogih osoba. Verovatno ete odre'ene odnose shvatati kao atak na svoju linost. Treba da uskladite svoje elje i moguuosti kako biste na poslu uspeli da funkcioniete. To e zahtevati promenu pristupa. Ako ste u braku ili duoj vezi, odnos je u krizi pa pokuajte da se ne raspravljate.

 

RIBE

 

Ona: Od sredine nedeelje poeete da imate brige oko posla i finansija. Mogue je da e neki pregovori biti tei nego to ste se nadali. Moete lako da se odluite na krae putovanje koje nee ispasti onako kako ste planirali. Ako ste mladi, iskoristite period za usavravanje. Javie vam se prijatelji koje dugo niste videli. Verovatno ete ove nedelje biti nezadovoljni zaradom na poslu.

On: Pod uticajem Neptuna vi sve vreme razmiljate kako svoju kreatinu energiju da usmerite na pravi nain. Na poslu jedan Lav ili Ovna moe da koi vau inicijativu, to e vas naterati jo vie da insistirate na principima. Prijatelj e vam predloiti putovanje. Treba da se piruvate lanih obeanja jedne osobe. Saradnja sa Devicom moe da bude produktivna. U ovom momentu vi uveliko menjate svoj pogled na svet. Weekly horoscope for the period of 8 to 15 September

Know what the stars are made in the next week.
Weekly horoscope for the period of 8 to 15 September

RAM

She : Mars and Mercury make you a successful business week . Your initiative will pay off. Venus enters Scorpio and brings you meet with someone you had not seen . Also, some members of these positions will bring balance between the two sentiments , in which questioning her feelings . A good time for an inheritance .

On: Dynamic Mars leads you to the initiative of each type, so you most like to feel they are in places of public types. Contact with the Lions and these folks will suit you most at work because you will achieve some goal . This is the week that you can along the way to high-risk situations , or to make a move to be under the influence of Mars and Uarana reverse in your favor . Some Rams fall in love , while others wait to be emotionally Wednesday.

 

BIK

She : The entry of Venus in the seventh house brings you on an emotional changes PALN . Some ladies Bulls may choose to live together and start a new emotional connection . Influenced Satruna all your relationships are tested , and therefore it is no wonder we keep questioning yourself how you feel . Mercury brings color salary at work , or may work on another part-time project.

On: The entry of Venus in Scorpio makes you turn over to someone you care about. Work is not your priority but moments with the person you like. Some Bulls this will herald a new emotional beginning , while others will consider your feelings towards your partner . You will be very intriguing to the opposite sex . Libra or Virgo will offer another business venture that might be useful.

 

Gemini

She : Mercury enters Libra which more will suit your temperament , so you're out of phase and terrazzo withdrawn all people around me as much as to entertain . In love, you will require Viks freedom, while the partner will want to get more guarantees in love. At work, you get a new offer from Scorpio, and this could well be the person with whom you have previously worked .

On: Mercury in the fifth house indicates zanimluiva acquaintances in places of public types. With water signs will achieve new collaboration at work. The year that is before you need better financially exploit . This week will be more in the mood for fun and dating and all life situations be viewed with more optimism and joy.

 

RAK

She : Nice position Jupiter brings you exciting moments in love, so it is expected to fall in love and decide to proitrite family. In business in Jupiter preparation benefits for you , so you're probably likely that you will do something more creative . Sun ukauzuje that is a great moment for negotiations of any kind, so in this period should sign the securities .

On: The surprises that you put Jupiter began to happen . This is primarily driven by love and work. Some Crabs will meet the person that will change their lives , while others get a dream job . This week is reserved for outings , celebrations and partying . It is an excellent time for travel of any kind .

 

LAV

She : Mars in your sign makes you difficulties in communication and the need to make radical decisions. Bad aspect of Mars and Venus brings you a variety of tensions and misunderstandings in the family , and the people around you . Not ready to receive anyone's criticism. Sun in the field of syndrome in this week you should take to remedy the financial situation . Male from abroad will suddenly announce their arrival .

On: Sun in the second field , and this coming week to take advantage of finansije.Mars and Venus make it difficult relations with the glare and often people are nervous . Not a good time to engage in a discussion with your family or someone you care about, because they are more likely to be a conflict rather than a compromise. Sunday in front of you is challenging in terms of usiness and probably will not get along with those people who work with you .

 

VIRGO

 

She : With good organization and the position of Mercury next week you can use the money . Because nagalaenog third field can easily hear some news that do not fit . It is not excluded that they should make a decision for which you are not sure that is correct . Do not listen to other people's advice. At work, you can expect the expected turnover situations that may appeal to you .

On: Sunday in front of you is reserved for serious discussions and financial moves. With the help of Libra can make a profit . In love, you are reserved and it is interesting that the wrong word can have a negative effect on your emotional state . Be rational and do not judge others for opinions that differ from yours. Someone you care about will want to talk to you about a decision.

 

SCALE

She : The entry of Venus in the second house indicates that your finances are beginning to be prioitet . It is possible to find out that someone has made unrealistic promises about money . Mars and Venus bring you a variety of complications in love. If you have longer relationship you will have conflicts , while others pripadici your characters have breakups . Enhanced by jealousy and passion are possible so that you do not see your loved one in the press this week.

On: The tense aspects Mars and Venus will make you many situations more difficult than you'd like . Increased intolerance and misunderstanding will bring you the most trouble in love. On the other hand, verotavno will have higher costs . Thinking how to save money but you never can . Cooperation with water signs at work can be productive.

 

KORPIJA

She : Switch Saturn Venus across the week will make you vulnerable, and with enough energy to revanje problems. Do all of you understand personally . It is possible that you will be hurt as your business or private partner does not have enough understanding to you. This is the time to cope with situations that are exactly as is, without illusions. Some members of your sign will not be ready for that reality .

On wisdom and navigating the school that Saturn is not easy. Venus suggests that in the second part have a situation in which you dealt with some emotional problems. Promises friends about some work may be postponed because it is not the best moment to enter into negotiations. Try to avoid the situation to remain in conflict relationships with people who are dear to you .

 

STRELAC

She : The entry of Venus in the twelfth field makes you suspicious circumstances at work and mistrust in the relationship . You will have the impression that the people you work with are not honest and it will bother you . You will probably at least go through a period of crisis at work, or try to change your position. In love, your friendship is the foundation , so that from it and can be born of emotion.

On: Venus in the twelfth field can bring you the complications in the second part of the week . Prepare for the unexpected. If you work with Scorpios can have a turbulent period . Also, it would be good to see her devote attention to their health. In this week you will make sure that you have a lot of hidden enemies . In love, you will be vulnerable and possessive .

 

CAPRICORN

She : The transition of Venus across Saturn indicates unusual encounters and the desire to restore contacts from the past. You should be careful with financial moves, as well as possible by raising loans. In love, you'll be hard , and it is likely that you have not gotten over that one person had not seen . It's a nice time for short trips and you can expect more good news and the outcome of negotiations. At work can make you mad poise of a Libra.

On: The Sturn in the eleventh field you continue to build true friendships and make a selection among those close to you . Business situation may seem kinda harder than it is. If you are going to invest money into a standalone business , you need to be thoughtful and rational. Do not let the Aries or Aquarius persuade the wrong decision .

 

AQUARIUS

 

She : Complications that makes you the most Mars are reflected in the partnership. Relationships with business associates can be difficult , while private links may complicated . This week you will be exposed kritikamaraznih species and best not to make premature conclusions on the job. You'll probably shvatti that it takes more to adjust or be tactful . Partner tends to blame for all the mistakes in the relationship.

On: Challenging the influence of Mars puts you pozciju have to defend yourself from many people. You'll probably certain relations seen as an attack on their personality . You need to match your desires and moguuosti to work fails to function . This will require a change of approach . If you are married or in a longer relationship , the relationship is in crisis , and try not to argue .

 

FISH

 

She : Mid nedeelje begin to have concerns about jobs and finances. It is possible that some negotiations will be more difficult than you had hoped . You can easily decide on a shorter trip that will not turn out the way you planned. If you are young , make time for training. He'll call you friends who had not seen . This week you'll probably be unhappy at work earnings .

On: Under the influence of Neptune the whole time you 're thinking that your creatine energy to focus on the right way . At work, a Leo or an Aries can brake your initiative , which will force more to insist on principles. A friend suggests a journey. Should piruvate false promises of a person. Cooperation with the Virgin can be productive. At this point you greatly alter his world view .

The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_Bikismekernn027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14322

Posted: 08 September 2013 at 12:12pm | IP Logged
[QUOTE=Daltoni]

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15 septembra

Saznajte ta Vam zvezde donose u sledeih nedelju dana.

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15 septembra


DEVICA

 

Ona: Uz dobru organizaciju i poloaj Merkura narednu nedelju moete da iskoristite za novac. Zbog nagalaenog treeg polja moete lako da ujete neke vesti koje vam ne odgovaraju. Nije iskljueno da treba da donesete odluku za koju niste sigurni da je ispravna. Nemojte da sluate tu'e savete. Na polsu vas oekuje oekivani obrt situacije koji moe da vam se dopadne.

On: Nedelja koja je pred vama rezervisana je za ozbiljne razgovore i finansijske poteze. Uz pomo Vage moete da ostvarite zaradu. U ljubavi ste rezervisani i zanimljivo je da pogrena re moe negativno da se odrazi na vae emotivno stanje. Budite racionalni i nemojte da osu'ujete druge za stavove koji se razlikuju od vaih. Osoba do koje vam je stalo elee da razgovara sa vama o nekoj odluci.

 


Dobro je bar mi para nece manjkati ,ako sam vec pamet izgubilaWacko


The following 4 member(s) liked the above post:

DryaBikica_BikiDaltoninn027

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
Returning of the written off #14*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 147 148

Author: Daltoni   Replies: 1181   Views: 44125

Daltoni 1181 44125 19 August 2013 at 4:39pm by nn027
Returning of the written off #13*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 55069

Daltoni 1193 55069 03 August 2013 at 6:08pm by nn027
Returning of the written off #12*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 49590

Daltoni 1193 49590 23 July 2013 at 10:48am by nn027
Returning of the written off #11*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1193   Views: 67202

Daltoni 1193 67202 12 July 2013 at 5:06pm by Daltoni
Returning of the written off #10*invited only*

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: Daltoni   Replies: 1196   Views: 41027

Daltoni 1196 41027 27 June 2013 at 11:07am by Drya

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Chat Clubs Topic Index

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index