Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6

India-Forums

   
Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6
Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6

TeamDrashtiSalman #56 ~ Cute Hottt & Sexy <3 (Page 128)

DesiPrincess93 IF-Dazzler
DesiPrincess93
DesiPrincess93

Joined: 27 May 2007
Posts: 3773

Posted: 17 August 2013 at 3:01pm | IP Logged
Originally posted by ..SalmanGirl..

Mahi drashti was kind of choking while asking for votes..while salman was smiling ..their condition looked way better then their jeene laga act..im happy salman din looked that discouraged or sad or something..he looked okay and he was laughing and smiling too...wondering wat did he said to sana after her perf and vote appeal wen she went to sit...trying to read his lips...no sucess LOL

that's great! mere dil ko sukoon mila...
Awww him & DD are one of the very few
who actually praise someone after their performances.
Some others sit there like ApproveStern Smile

Hehe waise last weekend he was whispering something to DD.
I also couldn't understand, but I wish we could attach some
cameras to them & spy on their convos. They always seem to be
discussing something interesting, u can tell from the juicy expressions they giveLOLLOL


Edited by DesiPrincess93 - 17 August 2013 at 3:03pm

The following 1 member(s) liked the above post:

Rupal

firefly25 IF-Dazzler
firefly25
firefly25

Joined: 31 August 2012
Posts: 2582

Posted: 17 August 2013 at 3:01pm | IP Logged
Originally posted by Rupal

Originally posted by DesiPrincess93

Originally posted by Rupal

Mia Hug
 
Ya, Raping Vote buttons..Already raped SIMS..LOLROFL
 
KJO-Energy level low from Drashti
Remo-Lifts were nt clear (His comment was nt genuine, he actually didn't find any fault)LOL
 
MD: Didn't enjoy one lift towards the end (That lift was genuinely bit messed )
 
Surprisingly MD, Remo find energy level ok..LOL
 
But Energy bit low was correct..Embarrassed
 
KJO Fida over Salman..LOLROFL
 
Salman Droolers must watch episode..*Looking Yummy* Day DreamingHeartBlushing
 
Did u just call me Mia? AngryLOL

Hahaha chalo i'm glad monkeys didn't call the choreography simple or average.

Kjo fida over salman? Ooopsy my baby is not safe around men nowLOL Shocked Ewww was kjo sticking his tongue in and out again?
It's disturbing when he does thatROFL

About to go watch. thanks for the updateHug

P.s. please tell me they didn't look discouraged after scores. Warna main dekh nahi paongi Cry

Sry Mahi Darling Confusion tension me..LOLThey didn't upset. They have very less footage..LOL

Im always on her mind LOL

The following 2 member(s) liked the above post:

DesiPrincess93Rupal

drashtirocks1 IF-Rockerz
drashtirocks1
drashtirocks1

Joined: 09 May 2012
Posts: 5819

Posted: 17 August 2013 at 3:03pm | IP Logged

Drashti Dhami twitter replies...

Q 1 : What is your fav act in Jhalak ever ? plz reply bcoz u never reply me didi your little fan waiting for your reply :) LOVE U :)
Ans : lovee all my Jhalak acts ! Lots of hardwork put in for all :-)


Q 2 :  diii do u watch Jhalak & MBEIEJ with ur full family specially ur dadi everyday??whts her reaction during d romantic acts??
Ans :  she lovesss it !! 


Q 3 :  Tell us about salman how was it working wid him? 
Ans :  Hes a perfectionist!


Q 4 :  which genre of dance u find handy while dancing?? Take care of ur health...love u:):)
Ans :  I think bollywood :-)


Q 5 :  ove u !! did u know that u have a fans in Saudi Arabia ?!! give us reply it will make our day :))
Ans :  thank you !! Shout out to the entireee gang frm Saudi :) Hope u guyyss are watchin 


Q 6 : What is the best part about the show jhalak ?
Ans : Superr judges , made superrr friends , love dancin! Cant just pick one :))


Q 7 :  I'm looking forward to Sanaya coming in Jhalak again, are you? 
Ans : Yess ! Superrr excited !! Reallyyy :)


Q 8 :  how are relations with the judges ??
Ans : They are fab ppl !! Love them all :)


Q 9 :  What's your favorite pass time during free time on the sets?
Ans :  Hardly get any free time on the sets !! 


Q 10 : wat annoys u on jhalak
Ans :  Nothin sweeetyy ! Just love Jhalak :)


Q 11 :  Accordin to u who gives u a tough completion ????????????
Ans : Admire everyoneee ! All of them are very good :)


Q 12 : Describe all three judges in one word:-)
Ans : Peeerrrfect ! hehe !!


Q 13 :  who was more naughty as kid u or jaisheel bhai ??
Ans : This is a q u should ask my mumm! he he :)

----------------

Byeee guyss !! Gotto goo !! Seee u sooon...Thanks fr all the loveee :-)) 



Edited by drashtirocks1 - 17 August 2013 at 3:04pm

The following 1 member(s) liked the above post:

DesiPrincess93

Rupal IF-Dazzler
Rupal
Rupal

Joined: 01 October 2011
Posts: 3662

Posted: 17 August 2013 at 3:03pm | IP Logged
Varsha, He did say something to Drashti also while their vote appealing. Ya Salman was under control..Tongue
DesiPrincess93 IF-Dazzler
DesiPrincess93
DesiPrincess93

Joined: 27 May 2007
Posts: 3773

Posted: 17 August 2013 at 3:09pm | IP Logged
8 27 10 Bearman Cartoons Banana Splits copy
LOL Remo, mads, kjo

The following 1 member(s) liked the above post:

Rupal

firefly25 IF-Dazzler
firefly25
firefly25

Joined: 31 August 2012
Posts: 2582

Posted: 17 August 2013 at 3:10pm | IP Logged


Day Dreaming

The following 6 member(s) liked the above post:

babygurl10xNinaloveRupalDesiPrincess93-anoshka-drashtirocks1

drashtirocks1 IF-Rockerz
drashtirocks1
drashtirocks1

Joined: 09 May 2012
Posts: 5819

Posted: 17 August 2013 at 3:11pm | IP Logged
one of my friend facing this problem... could u help...im not sure if im right... she says...

yaar i also face this prob 1st 100 mai woh sign show hua but 8o votes mai nai only they sure thanks for the vote show ho raha hai page refresh ho kar color ka leave aajata hai tell me kya mere vote consider ho ge ya nai mai gmail ke id se kar rahe ho teell me fast i m sooo tenzzz
..Razia.. IF-Sizzlerz
..Razia..
..Razia..

Joined: 22 March 2013
Posts: 24537

Posted: 17 August 2013 at 3:11pm | IP Logged
Originally posted by firefly25


Day Dreaming

Day Dreaming

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
TeamDrashtiSalman#54~Cant take our eyes off You!

2 3 4 5 6 7 ... 147 148

Author: leverne   Replies: 1181   Views: 33386

leverne 1181 33386 14 August 2013 at 11:28pm by ..tanya..
TeamDrashtiSalman#53~Dancing Jodi No.1-DT Note p50

2 3 4 5 6 7 ... 143 144

Author: ChocoSoul   Replies: 1148   Views: 32666

ChocoSoul 1148 32666 13 August 2013 at 12:08pm by cryst_neha
TeamDrashtiSalman#52 ~Talk LESS Dance MORE~~

2 3 4 5 6 7 ... 142 143

Author: MsFoodyTwoShoes   Replies: 1137   Views: 35086

MsFoodyTwoShoes 1137 35086 12 August 2013 at 8:18pm by sqrly
TeamDrashtiSalman#51~ Chemistrylicious Couple <3

2 3 4 5 6 7 ... 141 142

Author: ChocoSoul   Replies: 1130   Views: 37080

ChocoSoul 1130 37080 11 August 2013 at 8:20am by MY-WAY
TeamDrashtiSalman #50 ~ Golden Jubliee Celebration

2 3 4 5 6 7 ... 134 135

Author: ..tanya..   Replies: 1072   Views: 34724

..tanya.. 1072 34724 09 August 2013 at 9:52am by drashtimeetu

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6 Topic Index

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index