Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6

India-Forums

   
Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6
Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6

TeamDrashtiSalman #56 ~ Cute Hottt & Sexy <3 (Page 122)

krithi12 IF-Rockerz
krithi12
krithi12

Joined: 10 April 2012
Posts: 5702

Posted: 17 August 2013 at 11:24am | IP Logged
Originally posted by Mahi78

Done with all the topups of all the 5 mobiles now voting frm my ids.
Frnds keep voting today and tomorrow.Wink

Thumbs Up

The following 1 member(s) liked the above post:

-anoshka-

Rupal IF-Dazzler
Rupal
Rupal

Joined: 01 October 2011
Posts: 3662

Posted: 17 August 2013 at 11:27am | IP Logged

Hey Arti, Edit your Twitter Id..PM your id..Tongue

karma88 Goldie
karma88
karma88

Joined: 15 November 2011
Posts: 1765

Posted: 17 August 2013 at 11:35am | IP Logged
mb forum me tha ek fan ne post kiya tha
Q 1 : What is your fav act in
Jhalak ever ? plz reply bcoz u
never reply me didi your little fan
waiting for your reply :) LOVE U :)
Ans : lovee all my Jhalak acts !
Lots of hardwork put in for all :-)
Q 2 : diii do u watch Jhalak &
MBEIEJ with ur full family specially
ur dadi everyday??whts her
reaction during d romantic
acts??
Ans : she lovesss it !!
Q 3 : Tell us about salman how
was it working wid him?
Ans : Hes a perfectionist!
Q 4 : which genre of dance u
find handy while dancing?? Take
care of ur health...love u:):)
Ans : I think bollywood :-)
Q 5 : ove u !! did u know that u
have a fans in Saudi Arabia ?!!
give us reply it will make our
day :))
Ans : thank you !! Shout out to
the entireee gang frm Saudi :)
Hope u guyyss are watchin
Q 6 : What is the best part about
the show jhalak ?
Ans : Superr judges , made
superrr friends , love dancin!
Cant just pick one :))
Q 7 : I'm looking forward to
Sanaya coming in Jhalak again,
are you?
Ans : Yess ! Superrr excited !!
Reallyyy :)
Q 8 : how are relations with the
judges ??
Ans : They are fab ppl !! Love
them all :)
Q 9 : What's your favorite pass
time during free time on the
sets?
Ans : Hardly get any free time on
the sets !!
Q 10 : wat annoys u on jhalak
Ans : Nothin sweeetyy ! Just love
Jhalak :)
Q 11 : Accordin to u who gives u
a tough completion ????????????
Ans : Admire everyoneee ! All of
them are very good :)
Q 12 : Describe all three judges in
one word:-)
Ans : Peeerrrfect ! hehe !!
Q 13 : who was more naughty
as kid u or jaisheel bhai ??
Ans : This is a q u should ask my
mumm! he he :)
----------------
Byeee guyss !! Gotto goo !! Seee
u sooon...Thanks fr all the
loveee :-))

The following 2 member(s) liked the above post:

babygurl10-chrys-

MP07 Goldie
MP07
MP07

Joined: 31 May 2012
Posts: 2040

Posted: 17 August 2013 at 11:42am | IP Logged
Heya guys!

Keep at it with the voting and do extra on behalf of all of us that can't. We'll be sending all our love to Sal and Drashti.

Our babies need us more than ever this week!!!

Edited by MP07 - 17 August 2013 at 11:44am

The following 3 member(s) liked the above post:

babygurl10syazaibrahim-anoshka-

Rupal IF-Dazzler
Rupal
Rupal

Joined: 01 October 2011
Posts: 3662

Posted: 17 August 2013 at 11:45am | IP Logged
Hey Moni Hug
 
What do U feel useless?LOL
MP07 Goldie
MP07
MP07

Joined: 31 May 2012
Posts: 2040

Posted: 17 August 2013 at 11:49am | IP Logged
Originally posted by Rupal

Hey Moni Hug
</div>
<div>What do U feel useless?LOL


Hug

I can't vote!!! Not that it's 9 here anyways. It's only 5.45am lol. But I can't do it anyways.

It's ok I'll send support and love through twitter. But going to go watch the performance right now, brb!

Edited by MP07 - 17 August 2013 at 11:50am

The following 1 member(s) liked the above post:

-anoshka-

xNinalove Goldie
xNinalove
xNinalove

Joined: 31 August 2012
Posts: 2322

Posted: 17 August 2013 at 12:01pm | IP Logged
Heyyaa guys! 
Saw the performance today,and it wasn't that bad at all! Shocked

The following 1 member(s) liked the above post:

-anoshka-

lagas Senior Member
lagas
lagas

Joined: 17 April 2011
Posts: 555

Posted: 17 August 2013 at 12:10pm | IP Logged
Please Guys. Those Two Lovely People 
Need Us More Than Ever. We Have To
Vote, Vote And Vote. Only 2 Hours Left 
To Vote In The UK And I Can't Wait To
Vote.
                                        
"Live And Let Live"

The following 2 member(s) liked the above post:

xNinalove-anoshka-

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
TeamDrashtiSalman#54~Cant take our eyes off You!

2 3 4 5 6 7 ... 153 154

Author: leverne   Replies: 1228   Views: 32568

leverne 1228 32568 14 August 2013 at 11:28pm by ..tanya..
TeamDrashtiSalman#53~Dancing Jodi No.1-DT Note p50

2 3 4 5 6 7 ... 150 151

Author: ChocoSoul   Replies: 1200   Views: 31884

ChocoSoul 1200 31884 13 August 2013 at 12:08pm by cryst_neha
TeamDrashtiSalman#52 ~Talk LESS Dance MORE~~

2 3 4 5 6 7 ... 150 151

Author: MsFoodyTwoShoes   Replies: 1200   Views: 34385

MsFoodyTwoShoes 1200 34385 12 August 2013 at 8:18pm by sqrly
TeamDrashtiSalman#51~ Chemistrylicious Couple <3

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: ChocoSoul   Replies: 1198   Views: 35985

ChocoSoul 1198 35985 11 August 2013 at 8:20am by Magical-Wings
TeamDrashtiSalman #50 ~ Golden Jubliee Celebration

2 3 4 5 6 7 ... 149 150

Author: ..tanya..   Replies: 1198   Views: 33945

..tanya.. 1198 33945 09 August 2013 at 9:52am by drashtimeetu

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 6 Topic Index

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index