Balika Vadhu

India-Forums

   
Balika Vadhu
Balika Vadhu

EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #32

Bikica_Biki IF-Sizzlerz
Bikica_Biki
Bikica_Biki

Joined: 21 December 2012
Posts: 18539

Posted: 20 March 2013 at 6:10pm | IP Logged
I dalje se nalazimo u Hotelu Balkan.Kljuceve od apartmana imate,Dal je podelila svima i ostavila nas da uzivamo u carima koji Hotel pruza.
Nastavljamo uzivati u sauni,teretani,spa-centru uz divne melodije gostiju iz Indije.Uvedena je "Vecernja Skola" Likovne Umetnosti,posluzite se blokovima,bojicama i uzivajte u stvaranju prelepih crteza.Prijaviti se na recepciju,radi upisa u "Vecernju skolu"


 bansko spa holiday bazen


t

ttt

tttKanal s epizodama sa Pinka:


Sajt Colors-a:
http://colors.in.com/in/shows/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte-12.html

Himna:
https://www.youtube.com/watch?v=IpJhjzHoLk0

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/welcoming-the-new-anandi-balika-vadhu-30094.html

http://colors.in.com/in/photos/how-pratyusha-lived-anandi-50003915.html

http://colors.in.com/in/news/when-will-anandi-confess-her-feelings-balika-vadhu-weekly-recap-24th-feb1st-mar-592.html

Smajlici:
                      krsti                                                                                   : 

photo 20409_11.gifphoto 20409_26.gif photo 20409_411.gifphoto 20409_34.gif photo 01070931.gif photo 0177EB19.gifphoto 01045013.gifBesna sam!!!! photo 01A79A12.gif


surprised heart emoticonsick emoticonheart playing guitar emoticonnerd heart emoticonheart sticks out tongue emoticonbig heart emoticonbig beating heart emoticonhappy love heart emoticon

big drooling smileyWorkHobbiesLoveEveryday

smileysmileysmileysmileysmiley


Emotionssmileysmileysmiley

HumorBaddiesHipkisses smiley

HobbiesFoodHalloweenHumorEmotions


More smileys for free downloadMore smileys for free downloadMore smileys for free downloadBouquetLove Sick 2
Sports

RobotTeddyAlienAnimalsRED WINEbeer cheers smileymaster chef cooking smileyBEER

steak on the grill smileybeer mugs smileyblender accident smileychampagne popping smiley

eating popcorn smileypicnic smileycoffee machine smileyLoveLove YouBe MineWork
          crazy      Embarrassed                  Shocked      Cry    Undecided      Lips Sealed      
                    shout       blink                                 kiss3                  sreca      
friends         krsti  heat           mrgreen    girl_hospital   
Roll Eyes       Angry     good   dance1          balavi    girl_in_love   girl_haha

                                                            Pravila i propisi IF 

1.Privatni zivot i Teme van BV

Ovaj deo foruma je namenjen iskljucivo za diskusiju o seriji Mala Nevedta i temama koje su uz to vezane. Bilo koje teme ili postovi koji su vezani uz privatni zivot glumaca, rezisera, scenarista i ostalih ili druge teme van serije nisu dozvoljeni, osim ako se radi o stvarima koje su direktno vezane za seriju. Bilo koji topic ili post koji komentira ili osudjuje privatni zivot ljudi koji glume u seriji nece biti dozvoljen.

 

2.Vredjanje i licni napadi

Bilo kakvi licni napadi, vredjanja ilipogrdna imena protiv glumaca, rezisera, scenarista i ostalih NISU dozvoljena. Molimovas da uocite razliku izmedju vredjanja i kritike. Kriticar je onaj tko raspravlja o stvarima, nikada ne gubi objektivnost i navodi stvari na  logican i konstruktivni nacin. Onajko vredja, je onaj koji navodi svoje stavove zustro i tesko, tako da to vise ne lici na kritiku nego na napad.

Neraspolozenje, kritika, razilazenje u misljenjima ili kontradikcije ne smatraju se vredjanjem.

Izbegavajte da postavljate postove koji su uvredljivi, ponizavajuci, vredjajuci ili sarkasticni toliko da mogu povrediti osecaje drugih clanova foruma. Sa takvim ce se postovima vrlo strogo postupati.

3. Zabranjeni su sleng/psovke/kletve/bogohuljenje u postovima

Ovo je porodicni forum gde imamo clanove od 13 do 70 plus godina koji posecuju forum. Zato, bez obzira koliko ste ljuti ili isfrustrirani, vodite racuna o svom recniku. Strogo je zabranjena upotreba psovki, kletvi, slenga ili bogohuljenja. Tko god bude to radio snosit ce ozbiljne posledice.

4. Govoriti drugima sta da rade

Neizmerno bi cenili ukoliko se clanovi foruma suzdrze od propovedanja. Dozvolite moderatorima da odluce sta je potrebno na forumu i sta je dozvoljeno clanovima a sta ne. Nitko ne moze zabraniti bilo kome da stavlja svoje komentare u bilo koji topik. Nema potrebe da postanete moralna policija ovog foruma.

5. Raspravljanje o fizickom izgledu

Primeceno je da mnogi to rade, ponekad indirektno. Takvi negativni postovi su zabranjeni. Tko bude postavljao negativne postove koji se ticu fizickog izgleda bilo kog lika u seriji ili glumca u seriji snosit ce ostru kaznu. Cak i indirektno spominjanje fizickog izgleda nece biti tolerisano.

 

6. Uporedjivanje u Topiku/anketi (glasanju)

Uporedjivanje bilo koga ili bilo cega u  topiku ili anketi je zabranjeno. Izbegavajte bilo kakva usporedjivanja. Ona najcesce dovode do sukoba (ratova) na forumu. Topik poput ' Tko je najbolji za ulogu" ili ' Koji je show bolji" ili 'Tko bolje izgleda" bit ce istog trenutka zatvoreni.

 

7. Zabranjeni su treads o radu tima koji je napravio i razvio ovaj forum

Zabranjeno je otvarati treads u kojima se kritizira poslovanje razvojnog tima. Ako imate bilo kakve primedbe na njihov rad,  kontaktirajte ih  putem PM i tako razjasnite sve nedoumice, umesto da kreirate scene na forumu otvorivsi topik sa tom temom.

8. Report Button  (dugme za prijavu)

Ako bilo tko spazi bilokakav komentar/tread koji vredja na bilokoji nacin bilo koga, vi necete uzimati zakon u svoje ruke da biste odrzali lekciju toj osobi koja je vredjala vas omiljeni lik/glumca. To samo podstice jos zescu raspravu i takodjer u tom slucaju sami snosite posledice za svoju reakciju. Umesto toga, jednostavno upotrebite dugme na kome pise 'REPORT" i prijavite taj komentar/tread pri tom jasno navedite razlog za prijavu.

Imajte u vidu da su moderatori takodjer clanovi ovog foruma. I mi bismo voleli da imamo malo vremena za sebe da pisemo nase postove. I mi imamo svoje zivote i ne mozemo biti na raspolaganju 24/7. Molimo vas da dozvolite da prodje razumno vreme od najmanje 24 sata za nas odgovor/reakciju, pre nego sto posaljete PM moderatoru ili pocnete da napadate moderatore sto ne vrse svoju duznost. Mipokusavamo da odgovorimo na prijave sto brze mozemo. Molimo vas da izbegavate slanje PM moderatorima,osim ukoliko je proslo mnogo vremena od kada ste poslali svoju prijavu (report) ili je slucaj vrlo vazan. Da bi se izbeglo masovno slannje privatnih poruka, bilo bi dobro da jedna osoba posalje PM u vezi odredjenog problema.

9.Novi topic

Pre nego sto postavite novi topic, proverite prethodno nekoliko prethodnih stranica kako bi bili sigurni da nesto slicno ili isto vec nije postavljeno, jer ako jeste, vas ce topik biti zatvoren ili pridruze n drugom topiku, u zavisnosti od toga sta je povoljnije, ponavljanje ne dodaje diskusiju na forumu, a i cini da forum izgleda neuredno.

10. Bez zahteva za update

Molimo vas da budete strpljivi. Nemojte kreirati topike sa zahtevima za pisanim ili video izvestajima. Ti ce izvestaji biti postavljeni kada to bude odgovaralo onima koji ih postavljaju. Ako vi niste zaduzeni da pisete te izvestaje,molimo vas da ne postavljate postove sa pisanim izvestajima. To nije fer, jer onaj tko ih postavlja gubi puno svog vremena da bi ih uradio, a onda kada dodje na forum vidi da je netko vec postavio svoj izvestaj, tako njegov rad postaje besmislen. Ukoliko zelite da pisete pisani izvestaj za neki odredjeni dan, molimovas da posaljete PM i zatrazite dozvolu od onoga tko je zaduzen da to radi toga dana.

11. Bez komentara

Nemojte postavljati komentare ili odgovore ispod topika na kojima pise 'No Comments" u naslovu ili unutar teksta u topiku. Kao sto naslov govori, taj topik nije postavljen da bi se na njega odgovaralo. Ukoliko zelite da komentirate, odgovorite ili se zahvalite autoru, mozete poslati PM autoru topika.

12. Pisanje e-mail adresa glumaca ili njihovih licnih informacija

e-mail darese, licne fotgrafije ili informacije glumaca nije dozvoljeno stavljati na forum, osim ukoliko oni sami to nisu dozvolili. Takodjer, postavljati vasu e-mail adresu na otvoreni forum nije dozvoljeno, a nije stvarno ni sigurno!

13. Postavljanje clanaka

Pre postavljanja bilo kojeg clanka molimovas da proverite prvih nekoliko strana, ili da iskoristite prozorcic na kome pise 'Search" koji se nalazi na desnoj strani foruma iznad 'My last 10 Topic/Popular Topics" sekcije, da bi proverili da vec netko nije postavio taj isti clanak. Napisite izvor odakle ste iskopirali clanak, ukoliko je sa drugih web stranica, u suprotnom vas ce topik biti zatvoren ili pripojen drugom sa istim clankom.

Clanci iz Telly Chakkar imaju zasticeno pravo prepisa i ne smeju se prenositi i postavljati na IF. Postavljanje clanaka sa Indian Television i Telly Chakkar zabranjeno je na IF.Ne postavljaj clanak sa Telly Buzz direktno na forum. Postavi samo link tog clanka.

14. Zabranjeno chatovanje i spamovanje

Suzdrzite se od caskanja/spamovanja na forumu. Nemojte da zapocinjete vase privatno caskanje u treads otvorenim za razne subjekte/diskusije. Molimo vas da se drzite teme u naslovu topika kada u njemu stavljate vase odgovore- caskanje u postovima otvorenim za raspravu nije dozvoljeno.

15. Smajlici Emoticons

Ne tipkajte poruke i ne stavljajte odgovore koji su samo ispunjeni smajlicima ili drugim slicicama. Smajlici sluze samo zato da bi pojacali  to kak se vi osecate kada samo reci nisu dovoljne. Oni sluze kao dodatak vasoj poruci, ALI to ne znaci da mozete otkucati celu liniju sa samo smajlicima bez i jedne reci ili fraze. Poruke koje sadrze samo smajlice bice izbrisane.

16. citiranje postova/clanova

Nemojte citirati (Quote) vise od tri posta ili dugacke postove, posebno tada kad to pravi zbrku sa kodiranjem i onda sve to izgleda lose. Ako zelite da odgovorite nekome upotrebite@ format; kao npr: @A:@B:& i tako dalje. Mozete takodjer koristiti @ format da odgovorite vecem broju osoba u jednom postu.

17. Tread za raspravu Discusion Thread

Tread postavljen za raspravu o epizodi sluzi samo za to; raspravu o epizodi, 1-2 strane caskanja je prihvatljivo, ali suzdrzite se od toga sto vise mozete. Ne koristite ovaj tread za razgovor o clanovima foruma ili o bilo kakvom desavanju na forumu. Ponovljeno krsenje pravila rezultirat ce opomenom. Vodite racuna o pravilima u raspravi o epizodi kada postavljate svoja misljenja.

18. Thread za postovanje (priznanje) AT ' Appreciation Thread

Diskusija u ovom threadu treba da se ogranici na one zbog kojih je taj tread i otvoren, suzdrzite se od komentarisanja drugih likova (karaktera), suzdrzite se od pricanja o stvarima koje se desavaju na glavnom forumu i bilo kakvih uporedjivanja. Caskanje iz dosade nije dozvoljeno, 1-2 strane su ponekad dozvoljene, ali se treba sto vise suzdrzavati kada je to moguce. Pridrzavajte se pravila AT-a kada je u pitanju stavljanje postova.

Prevela: Loveansh

        Edited by Bikica - 22 March 2013 at 9:37am

The following 26 member(s) liked the above post:

kristinavasicdoka1709mina92Cicasaaskajadra211ollacherrybabymima88SOFFI007Maja86Kalimerakaliopadadisabihalisa112medenaMINA1971LiliWorldDryakop93smekerSneha...LoveStephiServianann027sladjana333

Bikica_Biki IF-Sizzlerz
Bikica_Biki
Bikica_Biki

Joined: 21 December 2012
Posts: 18539

Posted: 21 March 2013 at 12:58pm | IP Logged
Kabica me inspirisala i napravila u medjuvremenu Embarrassed

The following 21 member(s) liked the above post:

milosergdoka1709mina92CicaTenakjadra211cherrybabymima88SOFFI007Maja86Kalimeraalisa112dadisabihMINA1971DryaLiliWorldStephiSneha...Lovesmekerkop93nn027

Kalimera Senior Member
Kalimera
Kalimera

Joined: 02 March 2013
Posts: 363

Posted: 21 March 2013 at 1:00pm | IP Logged
Tu sam i ja 

The following 21 member(s) liked the above post:

Tenakdada68mina92doka1709jadra211mima88SOFFI007Maja86Cicadadisabihmedenaalisa112MINA1971LiliWorldDryaStephismekerBikica_BikiSneha...LoveServianann027

Serviana IF-Stunnerz
Serviana
Serviana

Joined: 14 November 2012
Posts: 34489

Posted: 21 March 2013 at 1:01pm | IP Logged
Jako sam u guzvi .ako je smekica tu nek mi se javi na pm...LOL

The following 23 member(s) liked the above post:

dada68doka1709mina92Tenakjadra211cherrybabymima88SOFFI007Maja86KalimeraCicadadisabihalisa112medenaMINA1971LiliWorldDryaStephiBikica_Bikismekerkop93Sneha...Lovenn027

Drya IF-Rockerz
Drya
Drya

Joined: 07 July 2012
Posts: 6523

Posted: 21 March 2013 at 1:03pm | IP Logged
Tuj sam Big smile

The following 23 member(s) liked the above post:

dada68Tenakmina92doka1709jadra211cherrybabymima88SOFFI007Maja86CicaKalimeradadisabihmedenaalisa112MINA1971LiliWorldBikica_BikiSneha...Lovesmekerkop93StephiServianann027

MINA1971 IF-Dazzler
MINA1971
MINA1971

Joined: 02 March 2013
Posts: 3482

Posted: 21 March 2013 at 1:04pm | IP Logged
Neka te niko ne poyeli ove noci,neka te niko ne probudi.Neka te niko ne pozeli ove noci neka se niko ne usudi.CestitamClap nam ulazak u novi topic pesmom Galije-nije Titanik ROFL

The following 23 member(s) liked the above post:

kristinavasicCicamina92doka1709dada68jadra211cherrybabymima88SOFFI007Maja86Kalimeradadisabihmedenaalisa112LiliWorldDryaStephiSneha...LoveBikica_Bikismekerkop93Servianann027

mima88 Senior Member
mima88
mima88

Joined: 07 February 2013
Posts: 919

Posted: 21 March 2013 at 1:05pm | IP Logged
Evo i mene  Makan je bio i ostao ZAKON

The following 21 member(s) liked the above post:

kristinavasicmina92Cicadada68Tenakjadra211cherrybabySOFFI007Kalimeraalisa112medenadadisabihMINA1971LiliWorldDryaStephiSneha...LoveBikica_Bikikop93Servianann027

SOFFI007 Senior Member
SOFFI007
SOFFI007

Joined: 18 February 2013
Posts: 438

Posted: 21 March 2013 at 1:08pm | IP Logged
Originally posted by mima88

Evo i mene  Makan je bio i ostao ZAKON


=SOFFI007  Apsolutno  tacnoDay Dreaming

The following 21 member(s) liked the above post:

kristinavasicmina92doka1709Tenakdada68Cicajadra211cherrybabymima88alisa112dadisabihmedenaMINA1971LiliWorldDryaStephikop93Bikica_BikiSneha...LoveServianann027

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
jagya and driving: concern or male chauvanist pig?

Author: tinoo   Replies: 6   Views: 4015

tinoo 6 4015 27 October 2011 at 1:18am by amrapali_dubey
NEW male LEAD

2

Author: ThanuAditya   Replies: 15   Views: 8716

ThanuAditya 15 8716 17 April 2011 at 7:01am by CutiePiee4

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index