Balika Vadhu

India-Forums

   
Balika Vadhu
Balika Vadhu

EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19

Jeca IF-Rockerz
Jeca
Jeca

Joined: 19 October 2012
Posts: 7020

Posted: 28 February 2013 at 12:40pm | IP Logged
DOBRODOSLI!!!!

Kanal s epizodama sa Pinka:

Sajt Colors-a:
http://colors.in.com/in/shows/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte-12.htmlSmajlici:          krsti :


photo 20409_11.gifphoto 20409_26.gif photo 20409_411.gifphoto 20409_34.gif     
photo 01070931.gif photo 0177EB19.gifphoto 01045013.gifBesna sam!!!! photo 01A79A12.gif
surprised heart emoticonsick emoticonheart playing guitar emoticonnerd heart emoticonheart sticks out tongue emoticonbig heart emoticonbig beating heart emoticonhappy love heart emoticon

big drooling smileyWorkHobbiesLoveEveryday
smileysmileysmileysmileysmiley
EmotionssmileysmileysmileyMore smileys for free download
photo 11C2A9114.gifphoto 36_11_11.gif

HumorBaddiesHipkisses smileyHobbiesFoodHalloweenHumorEmotionsLove Sick 2BouquetMore smileys for free downloadMore smileys for free downloadMore smileys for free downloadSportsRobotTeddyAlienAnimalsmaster chef cooking smileysteak on the grill smileyBEERRED WINEbeer cheers smileyeating popcorn smileychampagne popping smileybeer mugs smileyblender accident smileycoffee machine smileyLovepicnic smiley  
     
 
  
 
 
 
 
Love YouBe MineWorkSmiley
          crazy      Embarrassed                  Shocked      Cry    Undecided      Lips Sealed      
                    shout       blink             
                 kiss3                                 sreca
friends                   krsti        heat                mrgreen           girl_hospital       
Roll Eyes                     Angry          good        dance1             balavi    girl_in_love   girl_haha

Pravila i propisi IF 

 

 

1.Privatni zivot i Teme van BV

Ovaj deo foruma je namenjen iskljucivo za diskusiju o seriji Mala Nevedta i temama koje su uz to vezane. Bilo koje teme ili postovi koji su vezani uz privatni zivot glumaca, rezisera, scenarista i ostalih ili druge teme van serije nisu dozvoljeni, osim ako se radi o stvarima koje su direktno vezane za seriju. Bilo koji topic ili post koji komentira ili osudjuje privatni zivot ljudi koji glume u seriji nece biti dozvoljen.

 

2.Vredjanje i licni napadi

Bilo kakvi licni napadi, vredjanja ilipogrdna imena protiv glumaca, rezisera, scenarista i ostalih NISU dozvoljena. Molimovas da uocite razliku izmedju vredjanja i kritike. Kriticar je onaj tko raspravlja o stvarima, nikada ne gubi objektivnost i navodi stvari na  logican i konstruktivni nacin. Onajko vredja, je onaj koji navodi svoje stavove zustro i tesko, tako da to vise ne lici na kritiku nego na napad.

Neraspolozenje, kritika, razilazenje u misljenjima ili kontradikcije ne smatraju se vredjanjem.

Izbegavajte da postavljate postove koji su uvredljivi, ponizavajuci, vredjajuci ili sarkasticni toliko da mogu povrediti osecaje drugih clanova foruma. Sa takvim ce se postovima vrlo strogo postupati.

3. Zabranjeni su sleng/psovke/kletve/bogohuljenje u postovima

Ovo je porodicni forum gde imamo clanove od 13 do 70 plus godina koji posecuju forum. Zato, bez obzira koliko ste ljuti ili isfrustrirani, vodite racuna o svom recniku. Strogo je zabranjena upotreba psovki, kletvi, slenga ili bogohuljenja. Tko god bude to radio snosit ce ozbiljne posledice.

4. Govoriti drugima sta da rade

Neizmerno bi cenili ukoliko se clanovi foruma suzdrze od propovedanja. Dozvolite moderatorima da odluce sta je potrebno na forumu i sta je dozvoljeno clanovima a sta ne. Nitko ne moze zabraniti bilo kome da stavlja svoje komentare u bilo koji topik. Nema potrebe da postanete moralna policija ovog foruma.

5. Raspravljanje o fizickom izgledu

Primeceno je da mnogi to rade, ponekad indirektno. Takvi negativni postovi su zabranjeni. Tko bude postavljao negativne postove koji se ticu fizickog izgleda bilo kog lika u seriji ili glumca u seriji snosit ce ostru kaznu. Cak i indirektno spominjanje fizickog izgleda nece biti tolerisano.

 

6. Uporedjivanje u Topiku/anketi (glasanju)

Uporedjivanje bilo koga ili bilo cega u  topiku ili anketi je zabranjeno. Izbegavajte bilo kakva usporedjivanja. Ona najcesce dovode do sukoba (ratova) na forumu. Topik poput ' Tko je najbolji za ulogu" ili ' Koji je show bolji" ili 'Tko bolje izgleda" bit ce istog trenutka zatvoreni.

 

7. Zabranjeni su treads o radu tima koji je napravio i razvio ovaj forum

Zabranjeno je otvarati treads u kojima se kritizira poslovanje razvojnog tima. Ako imate bilo kakve primedbe na njihov rad,  kontaktirajte ih  putem PM i tako razjasnite sve nedoumice, umesto da kreirate scene na forumu otvorivsi topik sa tom temom.

 

8. Report Button  (dugme za prijavu)

Ako bilo tko spazi bilokakav komentar/tread koji vredja na bilokoji nacin bilo koga, vi necete uzimati zakon u svoje ruke da biste odrzali lekciju toj osobi koja je vredjala vas omiljeni lik/glumca. To samo podstice jos zescu raspravu i takodjer u tom slucaju sami snosite posledice za svoju reakciju. Umesto toga, jednostavno upotrebite dugme na kome pise 'REPORT" i prijavite taj komentar/tread pri tom jasno navedite razlog za prijavu.

Imajte u vidu da su moderatori takodjer clanovi ovog foruma. I mi bismo voleli da imamo malo vremena za sebe da pisemo nase postove. I mi imamo svoje zivote i ne mozemo biti na raspolaganju 24/7. Molimo vas da dozvolite da prodje razumno vreme od najmanje 24 sata za nas odgovor/reakciju, pre nego sto posaljete PM moderatoru ili pocnete da napadate moderatore sto ne vrse svoju duznost. Mipokusavamo da odgovorimo na prijave sto brze mozemo. Molimo vas da izbegavate slanje PM moderatorima,osim ukoliko je proslo mnogo vremena od kada ste poslali svoju prijavu (report) ili je slucaj vrlo vazan. Da bi se izbeglo masovno slannje privatnih poruka, bilo bi dobro da jedna osoba posalje PM u vezi odredjenog problema.

9.Novi topic

Pre nego sto postavite novi topic, proverite prethodno nekoliko prethodnih stranica kako bi bili sigurni da nesto slicno ili isto vec nije postavljeno, jer ako jeste, vas ce topik biti zatvoren ili pridruze n drugom topiku, u zavisnosti od toga sta je povoljnije, ponavljanje ne dodaje diskusiju na forumu, a i cini da forum izgleda neuredno.

10. Bez zahteva za update

Molimo vas da budete strpljivi. Nemojte kreirati topike sa zahtevima za pisanim ili video izvestajima. Ti ce izvestaji biti postavljeni kada to bude odgovaralo onima koji ih postavljaju. Ako vi niste zaduzeni da pisete te izvestaje,molimo vas da ne postavljate postove sa pisanim izvestajima. To nije fer, jer onaj tko ih postavlja gubi puno svog vremena da bi ih uradio, a onda kada dodje na forum vidi da je netko vec postavio svoj izvestaj, tako njegov rad postaje besmislen. Ukoliko zelite da pisete pisani izvestaj za neki odredjeni dan, molimovas da posaljete PM i zatrazite dozvolu od onoga tko je zaduzen da to radi toga dana.

11. Bez komentara

Nemojte postavljati komentare ili odgovore ispod topika na kojima pise 'No Comments" u naslovu ili unutar teksta u topiku. Kao sto naslov govori, taj topik nije postavljen da bi se na njega odgovaralo. Ukoliko zelite da komentirate, odgovorite ili se zahvalite autoru, mozete poslati PM autoru topika.

12. Pisanje e-mail adresa glumaca ili njihovih licnih informacija

e-mail darese, licne fotgrafije ili informacije glumaca nije dozvoljeno stavljati na forum, osim ukoliko oni sami to nisu dozvolili. Takodjer, postavljati vasu e-mail adresu na otvoreni forum nije dozvoljeno, a nije stvarno ni sigurno!

13. Postavljanje clanaka

Pre postavljanja bilo kojeg clanka molimovas da proverite prvih nekoliko strana, ili da iskoristite prozorcic na kome pise 'Search" koji se nalazi na desnoj strani foruma iznad 'My last 10 Topic/Popular Topics" sekcije, da bi proverili da vec netko nije postavio taj isti clanak. Napisite izvor odakle ste iskopirali clanak, ukoliko je sa drugih web stranica, u suprotnom vas ce topik biti zatvoren ili pripojen drugom sa istim clankom.

Clanci iz Telly Chakkar imaju zasticeno pravo prepisa i ne smeju se prenositi i postavljati na IF. Postavljanje clanaka sa Indian Television i Telly Chakkar zabranjeno je na IF.Ne postavljaj clanak sa Telly Buzz direktno na forum. Postavi samo link tog clanka.

14. Zabranjeno chatovanje i spamovanje

Suzdrzite se od caskanja/spamovanja na forumu. Nemojte da zapocinjete vase privatno caskanje u treads otvorenim za razne subjekte/diskusije. Molimo vas da se drzite teme u naslovu topika kada u njemu stavljate vase odgovore- caskanje u postovima otvorenim za raspravu nije dozvoljeno.

15. Smajlici Emoticons

Ne tipkajte poruke i ne stavljajte odgovore koji su samo ispunjeni smajlicima ili drugim slicicama. Smajlici sluze samo zato da bi pojacali  to kak se vi osecate kada samo reci nisu dovoljne. Oni sluze kao dodatak vasoj poruci, ALI to ne znaci da mozete otkucati celu liniju sa samo smajlicima bez i jedne reci ili fraze. Poruke koje sadrze samo smajlice bice izbrisane.

16. citiranje postova/clanova

Nemojte citirati (Quote) vise od tri posta ili dugacke postove, posebno tada kad to pravi zbrku sa kodiranjem i onda sve to izgleda lose. Ako zelite da odgovorite nekome upotrebite@ format; kao npr: @A:@B:& i tako dalje. Mozete takodjer koristiti @ format da odgovorite vecem broju osoba u jednom postu.

17. Tread za raspravu Discusion Thread

Tread postavljen za raspravu o epizodi sluzi samo za to; raspravu o epizodi, 1-2 strane caskanja je prihvatljivo, ali suzdrzite se od toga sto vise mozete. Ne koristite ovaj tread za razgovor o clanovima foruma ili o bilo kakvom desavanju na forumu. Ponovljeno krsenje pravila rezultirat ce opomenom. Vodite racuna o pravilima u raspravi o epizodi kada postavljate svoja misljenja.

18. Thread za postovanje (priznanje) AT ' Appreciation Thread

Diskusija u ovom threadu treba da se ogranici na one zbog kojih je taj tread i otvoren, suzdrzite se od komentarisanja drugih likova (karaktera), suzdrzite se od pricanja o stvarima koje se desavaju na glavnom forumu i bilo kakvih uporedjivanja. Caskanje iz dosade nije dozvoljeno, 1-2 strane su ponekad dozvoljene, ali se treba sto vise suzdrzavati kada je to moguce. Pridrzavajte se pravila AT-a kada je u pitanju stavljanje postova.

Prevela: Loveansh


Edited by Jeca - 01 March 2013 at 7:47am

The following 24 member(s) liked the above post:

kristinavasicmina92doka1709BambinaGocilijasaaskajadra211ollamima88Maja86Dora77Cicakaliopadadisabihalisa112Dryakop93StephismekerBikica_BikiSneha...LoveServianann027sladjana333

Bambina Senior Member
Bambina
Bambina

Joined: 09 April 2012
Posts: 747

Posted: 28 February 2013 at 2:11pm | IP Logged
huuuh tu smo sad, najtuzniji topic Cry

The following 17 member(s) liked the above post:

kristinavasicsaaskajadra211ollamima88medenaalisa112dadisabihJecaDryaSneha...LoveBikica_BikiStephismekerkop93nn027Serviana

Cica Senior Member
Cica
Cica

Joined: 23 January 2013
Posts: 881

Posted: 28 February 2013 at 2:11pm | IP Logged
Prijavljujem se u topik 19, ali sam jos u starom, ne mogu da stignem, pokusavam nesto, saljem, da li to uopste stize ne znam, negde dobijem potvrdu da je otislo, negde ne, a i mnogo mi vremena oduzima to sto sve moram na prevodioca da idem. Molim se Bogu da nase molbe budu uslisene.

The following 21 member(s) liked the above post:

kristinavasicDora77doka1709saaskaBambinajadra211ollamima88SOFFI007alisa112dadisabihmedenaJecaDryaStephismekerkop93Sneha...LoveBikica_Bikinn027Serviana

Cica Senior Member
Cica
Cica

Joined: 23 January 2013
Posts: 881

Posted: 28 February 2013 at 2:13pm | IP Logged
Originally posted by Bambina

huuuh tu smo sad, najtuzniji topic Cry


Najtuzniji, a samo da znas kako mi sad ovi smajlici radosti izgledaju cudno i neobicno, ali dace Bog da ih opet koristimo. Ljubim vas.

The following 20 member(s) liked the above post:

kristinavasicdoka1709saaskaBambinaDora77jadra211ollamima88SOFFI007dadisabihmedenaalisa112JecaDryaStephismekerkop93Sneha...LoveBikica_BikiServiana

Sneha...Love IF-Sizzlerz
Sneha...Love
Sneha...Love

Joined: 19 October 2012
Posts: 15492

Posted: 28 February 2013 at 2:14pm | IP Logged
Cestitke na novom topiku, samo sam vam htela reci da sam postavila 10 deo price Zlatno leto na strani 150, uopste nisam gledala dokle ste dosle i skoro sam se slognula kada sam videla da sam na zadnjoj strani.

Dakle za one koji nisu videli u proslom topiku ima4 dela price:
7. deo na str.6; 8.deo na str.35;9 deo na str.113 i 10. deo na str. 150

Idem sada da vas iscitam i da vidim sta ima novo. Cmokic


Edited by loveansh - 28 February 2013 at 3:23pm

The following 21 member(s) liked the above post:

kristinavasicdoka1709saaskajadra211ollamima88SOFFI007Dora77CicaBambinaalisa112dadisabihmedenaJecaDryaStephiBikica_Bikismekerkop93Servianann027

kop93 IF-Sizzlerz
kop93
kop93

Joined: 03 July 2012
Posts: 11882

Posted: 28 February 2013 at 2:16pm | IP Logged
Originally posted by Cica

Originally posted by Bambina

huuuh tu smo sad, najtuzniji topic Cry


Najtuzniji, a samo da znas kako mi sad ovi smajlici radosti izgledaju cudno i neobicno, ali dace Bog da ih opet koristimo. Ljubim vas.
      
 
Jeste najtuzniji topic dosad Cry.  Sve isto mislimo!!Cry

The following 21 member(s) liked the above post:

kristinavasicdoka1709saaskaBambinajadra211ollamima88Maja86Dora77Cicaalisa112dadisabihmedenaJecaDryasmekerSneha...LoveStephiBikica_BikiServianann027

Stephi IF-Sizzlerz
Stephi
Stephi

Joined: 12 August 2012
Posts: 10857

Posted: 28 February 2013 at 2:20pm | IP Logged

Prijavljujem se i jjja, ovo ja jecam, nije mi dovoljno samo Cry

The following 17 member(s) liked the above post:

Bambinasaaskadoka1709Dora77Cicajadra211ollamima88medenaalisa112JecaDryasmekerkop93Sneha...LoveServianann027

smeker IF-Sizzlerz
smeker
smeker

Joined: 11 May 2012
Posts: 14280

Posted: 28 February 2013 at 2:23pm | IP Logged
More smileys for free download i ja se prijavljujem

The following 15 member(s) liked the above post:

Bambinasaaskadoka1709Dora77Cicajadra211ollaalisa112DryaJecaSneha...LoveStephikop93Servianann027

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
jagya and driving: concern or male chauvanist pig?

Author: tinoo   Replies: 6   Views: 3884

tinoo 6 3884 27 October 2011 at 1:18am by amrapali_dubey
NEW male LEAD

2

Author: ThanuAditya   Replies: 15   Views: 8554

ThanuAditya 15 8554 17 April 2011 at 7:01am by CutiePiee4

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index