kabakaba4
Goldie
ja sam samo to gledala jedno pet puta.
The following 2 member(s) liked the above post:
smeker, Daltoni,
Daltoni
IF-Rockerz
The following 4 member(s) liked the above post:
kaliopa, dadisabih, loveansh, smeker,
Daltoni
IF-Rockerz
Sada moze da osnuje fond za pomoc malim nevestama tako sto ce da ih zeni i na kraju ostavlja.Pomoc ce se sastojati u tome da ce posle iskustva sa njim ,sve muke koje su prosle do tada,izgledati minijaturno kada on zavrsi sa njima
Neveste su rehabilitovane i mogu da traze novog muza jer ce bilo koji biti cista sreca u odnosu na Jag. Jag je ,s druge strane,zadovoljan svojim ucinkom i ponovo moze iz pocetka da trazi novu zenu kojoj ce pomoci..

The following 4 member(s) liked the above post:
kabakaba4, dadisabih, loveansh, smeker,
Jeca
IF-Dazzler

loveansh, Daltoni,
smeker
IF-Dazzler
Sada moze da osnuje fond za pomoc malim nevestama tako sto ce da ih zeni i na kraju ostavlja.Pomoc ce se sastojati u tome da ce posle iskustva sa njim ,sve muke koje su prosle do tada,izgledati minijaturno kada on zavrsi sa njima

A za
si u pravu 
samo mi nije jasno kako on moze da ode kad su ga pustili iz zatvora i rekli da mora da ostane tu i da pomaze,ili ja nisam razumela.Ali mi je drago sto an nije tu i sad nek rade sta hoce samo nece valjda sh da se obije o glavu to sto je on otisao.Kako sam razumela on je garantovao za njega.I jos nesto jel znas sta je sh majka rekla kad joj je povukla onu maramu,i nadam se da je an sh rekla da nema nedoumice
i eto toliko bas sam se raspisala zanesem se pa posle mi blokira i nemogu vise da pisem 
dadisabih, Daltoni,
Daltoni
IF-Rockerz

A za
si u pravu 
samo mi nije jasno kako on moze da ode kad su ga pustili iz zatvora i rekli da mora da ostane tu i da pomaze,ili ja nisam razumela.Ali mi je drago sto an nije tu i sad nek rade sta hoce samo nece valjda sh da se obije o glavu to sto je on otisao.Kako sam razumela on je garantovao za njega.I jos nesto jel znas sta je sh majka rekla kad joj je povukla onu maramu,i nadam se da je an sh rekla da nema nedoumice
i eto toliko bas sam se raspisala zanesem se pa posle mi blokira i nemogu vise da pisem 

The following 5 member(s) liked the above post:
kabakaba4, dadisabih, loveansh, Jeca, smeker,
Daltoni
IF-Rockerz
The following 3 member(s) liked the above post:
kabakaba4, dadisabih, smeker,
dadisabih
Goldie
ILI
E otrpila sam ovo danasnje njeno plakanje zbog one scene sto cemo je sutra gledati
Neprijatno je bilo i nama sto smo gledali i porodici Shekar
The following 3 member(s) liked the above post:
kabakaba4, smeker, Daltoni,Popular Search Terms: balika vadhu ex 4, balika vadhu ex
| Topics | Topic Starter | Replies | Views | Last Post | |
|---|---|---|---|---|---|
| jagya and driving: concern or male chauvanist pig? | tinoo | 6 | 2089 | 27 October 2011 at 9:06am By amrapali_dubey |
|
| NEW male LEAD | LaxshaLOVEArshi | 15 | 5775 | 17 April 2011 at 11:55am By CutiePiee4 |
Be the part of India's biggest discussion portal.
It’s easy to Join and it’s free.
Register now while it’s free!
Already a member? Close this window and log in.