Suggestions / Comments

   

How to use new Fonts on IF? (Page 7)

Post Reply New Post

Page 7 of 29

BrashCandy

IF-Stunnerz

BrashCandy

Joined: 25 January 2011

Posts: 29203

Posted: 27 December 2012 at 11:42am | IP Logged

[FONT=Mistral]Testing[/FONT]

Nahh not workin!

Edited by ..Babydoll.. - 27 December 2012 at 11:40am

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "How to use new Fonts on IF? (Page 7)" in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

marauder

IF-Sizzlerz

marauder

Joined: 08 January 2011

Posts: 12001

Posted: 07 January 2013 at 4:26am | IP Logged
THE MOST IMPORTANT RULE


Edited by marauder - 10 January 2013 at 3:29pm

marauder

IF-Sizzlerz

marauder

Joined: 08 January 2011

Posts: 12001

Posted: 07 January 2013 at 4:33am | IP Logged
NEW Text

marauder

IF-Sizzlerz

marauder

Joined: 08 January 2011

Posts: 12001

Posted: 07 January 2013 at 4:35am | IP Logged
Text Hello

Edited by marauder - 07 January 2013 at 4:35am

marauder

IF-Sizzlerz

marauder

Joined: 08 January 2011

Posts: 12001

Posted: 07 January 2013 at 4:45am | IP Logged
@Free thinker - Dude could you help me out? When I copied the text style from your comment while using the quote option and then pasting it here and writing new text it worked. BUt now when I am doing it by copying and pasting from word its not working.

Edited by marauder - 07 January 2013 at 4:45am

Freethinker112

IF-Sizzlerz

Freethinker112

Joined: 16 May 2012

Posts: 13810

Posted: 08 January 2013 at 2:39am | IP Logged
Originally posted by ..Babydoll..

[FONT=Mistral]Testing[/FONT]

Nahh not workin!

Mistral font tag isn't supported by the forum.

The following 1 member(s) liked the above post:

BrashCandy

Freethinker112

IF-Sizzlerz

Freethinker112

Joined: 16 May 2012

Posts: 13810

Posted: 08 January 2013 at 2:40am | IP Logged
Originally posted by marauder

@Free thinker - Dude could you help me out? When I copied the text style from your comment while using the quote option and then pasting it here and writing new text it worked. BUt now when I am doing it by copying and pasting from word its not working.

I don't know what else can I say, that's what I do. Copy paste text here in the desired font, then delete that text, and then write the post you want. 

..Adeena..

IF-Sizzlerz

..Adeena..

Joined: 21 November 2009

Posts: 15347

Posted: 08 January 2013 at 7:45am | IP Logged

testing

 
didnot work Ermm


Edited by ..Adeena.. - 08 January 2013 at 7:42am

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Did the Fonts colour changed or its? Sano88 8 656 14 February 2010 at 12:19am
By -CaughtYou-
Suggestion about fonts and colour

2 3

baz786 23 1528 13 October 2009 at 1:57pm
By -shehzaadi-
Help: Regarding fonts Rohit86 0 364 20 March 2009 at 10:38am
By Rohit86
Using the Fonts on If...which are not available Rohit86 0 398 20 March 2009 at 10:37am
By Rohit86
Different Fonts kimmu 4 2605 29 January 2009 at 3:11pm
By -JC-

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Suggestions / Comments Topic Index

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.