Suggestions / Comments

   

IF codes don't work properly! :|

Post Reply New Post

Page 1 of 3

Page 1
Page   of 3
Page 2 Page 3

-Niky-

IF-Sizzlerz

-Niky-

Joined: 03 December 2007

Posts: 11872

Posted: 02 December 2012 at 3:43am | IP Logged
Hey guys! Hug
I'm Niky, back with another suggestion, well actually a grievance this time!Confused

*I use Google chrome Center align a post, not only by using the button, but also by using the codes.
Even when I center align using the words, if it does apply, the whole page disrupts, i have to re-edit the post, do it left align using the button & then the pages becomes correct, and the funny part is, the post is still center align.

*Not only that, even if I have to copy paste a simple hyperlink, i cannot, cause if I do, it comes out as normal text which has to copy-pasted everytime!

*Also, I want want to put a URL for a topic, I cannot, because, the link would just break. If I have to do it, I have to open IE & do it in that.

*Even the color codes are not applicable, even when I put colors to my post, there are times when it comes out black only!Ouch

Please take a note of all these problems!Smile

-NikySmile


The following 15 member(s) liked the above post:

Amor.-Swetha--Deepali-vampyrgirlrichaarathyvrbezubaan.forever_young---Sonia---Lumossikhni_.ByGod.Nancy--Udhay--.DarkParadise..snowflake.dumas

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "IF codes don't work properly! :|" in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

bezubaan.

IF-Dazzler

bezubaan.

Joined: 23 May 2012

Posts: 4203

Posted: 02 December 2012 at 4:58am | IP Logged
Agree!The same happens with me! 
Whenever i try to align a post to center it doesn't happen :/

The following 1 member(s) liked the above post:

-Niky-

Megha-Sobti

IF-Dazzler

Megha-Sobti

Joined: 22 August 2012

Posts: 3865

Posted: 02 December 2012 at 5:31am | IP Logged
Totally Agree!! I c'riously hate itt, whn these kinda thngs happn :/ =(

The following 1 member(s) liked the above post:

-Niky-

.DarkParadise..

IF-Stunnerz

.DarkParadise..

Joined: 17 February 2010

Posts: 25443

Posted: 02 December 2012 at 6:09am | IP Logged
I also use GC and IF buttons don't work there. Just the codes. If you want to center-align a post, you have to use the code every time you press enter otherwise it'll come out all weird with half the things center-aligned and half not.

Hyperlinks used to work earlier but they don't now. I always have to insert them separately and yes, colours are an issue too. I always have to use firefox whenever I update my shop and back when I used to work for a forum's newsletter. I wish IF does something which makes the website more user-friendly even in chrome.

Thanks for bringing this up, Niky (=

The following 2 member(s) liked the above post:

-Swetha--Niky-

BubblyR

Viewbie

BubblyR

Joined: 11 December 2010

Posts: 25960

Posted: 02 December 2012 at 7:23am | IP Logged
I used to use Google Chrome and suffered the same. But then started using Mozilla Firefox and everything's proper, all the codes are working.

I guess there is some problem in GC.

The following 2 member(s) liked the above post:

-Swetha--Niky-

Lumos

IF-Rockerz

Lumos

Joined: 20 March 2011

Posts: 9407

Posted: 02 December 2012 at 7:41am | IP Logged
Arre i face exactly the same problems too!!
Chrome is the best and faster browser and sadly many IF features arent compatible to it. I really hope something is done about it soon.
@niky- thanks for opening this topic :)

The following 1 member(s) liked the above post:

-Niky-

Aahaana

Global Moderator

Aahaana

IF General Sections

Joined: 22 October 2005

Posts: 36667

Posted: 02 December 2012 at 11:47am | IP Logged

Safari too have issues with the codes some times. 

Will pass this to Vijay so something can be done. 

The following 3 member(s) liked the above post:

Amor.-Swetha--Niky-

-Niky-

IF-Sizzlerz

-Niky-

Joined: 03 December 2007

Posts: 11872

Posted: 02 December 2012 at 11:51am | IP Logged
Originally posted by Aahaana

Safari too have issues with the codes some times. 

Will pass this to Vijay so something can be done. 

Thanks a lot Meli! Hug
You're the best!Tongue

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Help cant access IF from iphone 3gs properly baz786 4 450 21 July 2010 at 8:07pm
By baz786
CODES??? Moon-Sparkle 2 487 12 January 2009 at 4:26pm
By Moon-Sparkle
Videos on IF don't load properly gill1 1 331 13 May 2008 at 8:50am
By Naughty_n_nice
Cant Quite Get The Image Codes Working moron 3 466 24 June 2007 at 9:03am
By *~Kaynaat~*
PLZ PLZ PLZ ORGANIZE THE THREAD PROPERLY jeevan123 1 461 21 December 2005 at 7:06pm
By IndraDaga

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.