Daltoni
IF-Rockerz
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3292367 Dal evo ti procitaj sto neki smatraju na IF da bi se moglo desiti u seriji "Kako da nazovem ovu ljubav".

Ima logike,nazalost!!
Kad se sjetim da Khusi pokusaje u zadnje dvije epizode biti kao Arnav,nekada. Gruba i da dokaze svoje sposobnosti,mada kod nje to zasad ide na nespretan nacin.Ovo ako se desi sto smatraju na IF ,ima da se isplacem ko kisna godina!!
Unistit ce onakvu seriju sa ljubavnom magijom.Gledala sam od prve epizode seriju,titlovanu na nasem jeziku,jednostavno me je ocarala
a sad ce da me razocara!! Jedina nada su mi Fanovi koji protestiraju,da se napravi promjena producenta i radnje,i naravno vrati Arnav!!
PS: Izvinjavam se ostalim,sto mijesam drugu seriju s BV!!!
E to bi bilo bas steta..

The following 1 member(s) liked the above post:
kop93,
Daltoni
IF-Rockerz

The following 2 member(s) liked the above post:
lady_L, kop93,
lady_L
Groupbie

The following 3 member(s) liked the above post:
dadisabih, kop93, Daltoni,
Daltoni
IF-Rockerz

Bolje da gledas u knjige,to ce da ti nesto koristi u zivotu,a ne ko ja u glumca, a nemam nista od toga..
PS Ja sam ove godine upisala doktorske studije iz "Marketing menadzmenta", tako da dodjemo nesto ko koleginice..
samo sto ja vec odavno radim i sama se izdrzavam...ti si jos mnogo mlada, imas vremena za sve, uzivaj u tim godinama,jer veoma brzo prolete,veruj mi..The following 3 member(s) liked the above post:
lady_L, kabakaba4, kop93,
Daltoni
IF-Rockerz
Od kud sada to????
Daltoni
IF-Rockerz

kabakaba4, kop93,
kop93
IF-Dazzler

The following 3 member(s) liked the above post:
lady_L, kabakaba4, Daltoni,
lady_L
Groupbie

Bolje da gledas u knjige,to ce da ti nesto koristi u zivotu,a ne ko ja u glumca, a nemam nista od toga..
PS Ja sam ove godine upisala doktorske studije iz "Marketing menadzmenta", tako da dodjemo nesto ko koleginice..
samo sto ja vec odavno radim i sama se izdrzavam...ti si jos mnogo mlada, imas vremena za sve, uzivaj u tim godinama,jer veoma brzo prolete,veruj mi..
Al ima se vremena i za glumca 

dadisabih, Daltoni,| Topics | Topic Starter | Replies | Views | Last Post | |
|---|---|---|---|---|---|
| jagya and driving: concern or male chauvanist pig? | tinoo | 6 | 2102 | 27 October 2011 at 9:06am By amrapali_dubey |
|
| NEW male LEAD | LaxshaLOVEArshi | 15 | 5807 | 17 April 2011 at 11:55am By CutiePiee4 |
Be the part of India's biggest discussion portal.
It’s easy to Join and it’s free.
Register now while it’s free!
Already a member? Close this window and log in.