Suggestions / Comments

   

DP changing problem

Post Reply New Post

Page 1 of 2

Page 1
Page   of 2
Page 2 Page 2

BrashCandy

IF-Stunnerz

BrashCandy

Joined: 25 January 2011

Posts: 29088

Posted: 13 November 2012 at 2:35pm | IP Logged
Whenever i try to change my Display picture it says 'Please login to access this page' When i have logged in Confused

Please help!

The following 1 member(s) liked the above post:

-Araina-

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "DP changing problem" in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

-Araina-

Cool Viewbie

-Araina-

Crazy Creative Senior, BollyCurry Screen Writer

Joined: 15 December 2010

Posts: 37981

Posted: 13 November 2012 at 3:51pm | IP Logged
Thank you for asking this! I've been meaning to since last couple of days as well. It keeps on saying the same to me. I can't understand the problem...

The following 1 member(s) liked the above post:

BrashCandy

DeviatedTesoro.

Viewbie

DeviatedTesoro.

IF Crazy Captain, BollyCurry Script Supervisor

Joined: 01 May 2006

Posts: 30307

Posted: 13 November 2012 at 6:52pm | IP Logged
Try to change your browser. It helps.

For me Mozilla Firefox works. But for some Chrome and IE work. So, try that. Big smile

The following 1 member(s) liked the above post:

BrashCandy

-Araina-

Cool Viewbie

-Araina-

Crazy Creative Senior, BollyCurry Screen Writer

Joined: 15 December 2010

Posts: 37981

Posted: 13 November 2012 at 7:28pm | IP Logged
Saraa, I've always been using Chrome since the beginning... Will have to download other browsers..

The following 1 member(s) liked the above post:

BrashCandy

-Stutz-

IF-Veteran Member

-Stutz-

IF Crazy Artistic Captain

Joined: 04 October 2010

Posts: 23946

Posted: 13 November 2012 at 8:22pm | IP Logged
I guess I-F doesn't work too well with Chrome! Try Firefox/IE!

The following 2 member(s) liked the above post:

-Araina-BrashCandy

DeviatedTesoro.

Viewbie

DeviatedTesoro.

IF Crazy Captain, BollyCurry Script Supervisor

Joined: 01 May 2006

Posts: 30307

Posted: 14 November 2012 at 1:34am | IP Logged
@NB: I know that it sucks, but ermm..that's the only way it works. Download Firefox, it's less disk space and is fast as well.

@Stew: Jeee! Approve

The following 2 member(s) liked the above post:

-Araina--Stutz-

-Araina-

Cool Viewbie

-Araina-

Crazy Creative Senior, BollyCurry Screen Writer

Joined: 15 December 2010

Posts: 37981

Posted: 14 November 2012 at 3:40am | IP Logged
Sachi? Chrome has always been faster in US LOL Will try firefox :D

The following 1 member(s) liked the above post:

BrashCandy

BrashCandy

IF-Stunnerz

BrashCandy

Joined: 25 January 2011

Posts: 29088

Posted: 14 November 2012 at 3:49am | IP Logged
Chrome works best with me, other browsers are too Slow anyways i'll try Thanks!

The following 1 member(s) liked the above post:

-Araina-

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Changing Username/ID baz786 3 457 27 September 2009 at 10:30pm
By iTangled_25
Changing the color for IF rockerz?

2 3 4 5 6 7 8 9

AreYaar 69 4231 17 September 2009 at 12:21pm
By Kiran.
Changing ID ietshaal 5 260 24 February 2008 at 6:47am
By Kiran.
Changing IF's get-up! Beyond_the_Veil 4 255 24 February 2008 at 1:51am
By Beyond_the_Veil
Problem, problem, problem Auditi 1 607 17 March 2006 at 1:14pm
By lalagirlpreeti

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.