Suggestions / Comments

   

IF on mobile

Post Reply New Post

Page 1 of 3

Page 1
Page   of 3
Page 2 Page 3

LadyDabangg

IF-Sizzlerz

LadyDabangg

Joined: 26 July 2010

Posts: 12623

Posted: 09 October 2012 at 1:07pm | IP Logged
i can view IF posts on my mobile but why can't i post through it.
I can't type anythingOuch
i can sign in only
each time i have to shift between computer or TV.
Is it only in my case????

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "IF on mobile" in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

Vintage.Wine

Goldie

Vintage.Wine

Joined: 03 July 2012

Posts: 1152

Posted: 09 October 2012 at 1:42pm | IP Logged
Originally posted by Divya.n.t

i can view IF posts on my mobile but why can't i post through it.
I can't type anythingOuch
i can sign in only
each time i have to shift between computer or TV.
Is it only in my case????


WTH Ouch
 That's bizarre ...Ouch  Looks like you  have some naughty glitch in your IF account ..Do you want me to try logging in with your ID from my Cellphone?  Tongue  <<<< Kidding LOL 

 Well looks like your Cell ain't IF ready ..Cause I know people who use their phones  to  post on IF, PM and even Stalking ..I mean silently reading other user's posts from their Cell phones LOL

 Hm ..Try another cell ..a different brand this time, at a different time too ..And may be you ll  know what's wrong with yours ...Wink




 

LadyDabangg

IF-Sizzlerz

LadyDabangg

Joined: 26 July 2010

Posts: 12623

Posted: 09 October 2012 at 1:58pm | IP Logged
Originally posted by Vintage.Wine

Originally posted by Divya.n.t

i can view IF posts on my mobile but why can't i post through it.
I can't type anythingOuch
i can sign in only
each time i have to shift between computer or TV.
Is it only in my case????


WTH Ouch
 That's bizarre ...Ouch  Looks like you  have some naughty glitch in your IF account ..Do you want me to try logging in with your ID from my Cellphone?  Tongue  <<<< Kidding LOL 

 Well looks like your Cell ain't IF ready ..Cause I know people who use their phones  to  post on IF, PM and even Stalking ..I mean silently reading other user's posts from their Cell phones LOL

 Hm ..Try another cell ..a different brand this time, at a different time too ..And may be you ll  know what's wrong with yours ...Wink




 

i meant that not all the times i'm with my PC.so it's my mobile who stays with me 
anyways thxSmile 

*Dev.*

Coolbie

*Dev.*

Joined: 09 January 2012

Posts: 19395

Posted: 09 October 2012 at 4:20pm | IP Logged
No. I'm all fyn . I mostly use my moby! Try diff.browser or new set pls

The following 1 member(s) liked the above post:

LadyDabangg

.sio.angel.

IF-Sizzlerz

.sio.angel.

Joined: 18 February 2010

Posts: 14550

Posted: 10 October 2012 at 12:26am | IP Logged
i think something is wrong with ur phone coze i mostly use phone...in fact now im posting my comment via phone...i just have problems while replying for pms and sending multiple pms...otherwise im fine with my phone...either there is prob in ur phone or the browser installed in ur phone...check it up and u'll get the solution

The following 1 member(s) liked the above post:

LadyDabangg

Guggu_Minty

IF-Rockerz

Guggu_Minty

Joined: 11 May 2010

Posts: 8446

Posted: 10 October 2012 at 1:46am | IP Logged
use opera mini new version because I use my phone only for IF. And it works like PC only..

The following 2 member(s) liked the above post:

shibzLadyDabangg

.sio.angel.

IF-Sizzlerz

.sio.angel.

Joined: 18 February 2010

Posts: 14550

Posted: 10 October 2012 at 8:52am | IP Logged
Originally posted by AshuNaik

use opera mini new version because I use my phone only for IF. And it works like PC only..
oh yeah my mom has opera mini...so that works right?Smile

Guggu_Minty

IF-Rockerz

Guggu_Minty

Joined: 11 May 2010

Posts: 8446

Posted: 10 October 2012 at 12:14pm | IP Logged
Originally posted by Sio_AngeL

Originally posted by AshuNaik

use opera mini new version because I use my phone only for IF. And it works like PC only..

<div></div>oh yeah my mom has opera mini...so that works right?Smile

yeah.. And fantastic too..

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
IF mobile version? -simi- 2 294 17 April 2011 at 3:50pm
By -simi-
Mobile version of IF? noodles 8 644 16 October 2010 at 3:54pm
By minchi
Mobile version of IF ! .DontKnow. 9 643 20 January 2010 at 8:01am
By vijay
Coolest mobile in town Sonalipanwar 0 329 02 April 2009 at 11:40pm
By Sonalipanwar
MOBILE USERS blue-jen 5 440 01 March 2009 at 3:29am
By blue-jen

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.