Jokes

India-Forums

   
Jokes
Jokes

Top 10 most stupid questions

vijay Admin Group
vijay
vijay

Site Admin
Joined: 09 December 2003
Posts: 6989

Posted: 05 July 2004 at 1:00pm | IP Logged

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations :

1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends...

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps
on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?


Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.


Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated
cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you've become so big.


Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?


Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?


Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?


Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?


Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.


Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Contributed by: Ruby

The following 1 member(s) liked the above post:

dropsleaves

  • Page 1 of 1

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
How To Answer Questions Asked To Indians

Author: shruti_5   Replies: 6   Views: 1219

shruti_5 6 1219 08 June 2008 at 4:27am by kewl_yuvi
Silly Questions with Silly Answers!

Author: fly2me   Replies: 3   Views: 26006

fly2me 3 26006 20 April 2008 at 9:56am by pure_choclate
Dumb questions, Smart answers

Author: shruti_5   Replies: 5   Views: 1594

shruti_5 5 1594 19 April 2008 at 11:20am by pure_choclate
questions actually asked of witness

Author: kal-el   Replies: 4   Views: 614

kal-el 4 614 27 March 2008 at 1:37pm by shruti_5
Funny Questions

Author: *angel3000*   Replies: 8   Views: 795

*angel3000* 8 795 01 September 2007 at 1:05am by zakir900

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index