Members Lounge

India-Forums

   
Members Lounge
Members Lounge

10 stupid questions

Chandini786 Groupbie
Chandini786
Chandini786

Joined: 19 April 2005
Posts: 77

Posted: 19 April 2005 at 11:41am | IP Logged

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.


1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your
feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't
you
try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occasionally also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating , insensitive
lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb
witted
moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter
hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your
mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of
chalk
and now it's in flames!!!

jazmine IF-Dazzler
jazmine
jazmine

Joined: 09 December 2004
Posts: 2595

Posted: 19 April 2005 at 11:57am | IP Logged
LOLLOL
_anonymous Goldie
_anonymous
_anonymous

Joined: 07 January 2005
Posts: 2029

Posted: 19 April 2005 at 12:26pm | IP Logged

LOL!!

LOLLOLLOL

queenbee4eva Senior Member
queenbee4eva
queenbee4eva

Joined: 31 January 2005
Posts: 310

Posted: 19 April 2005 at 1:04pm | IP Logged
LOL LOL LOL thats funny Clap
|Persephone| IF-Sizzlerz
|Persephone|
|Persephone|

BollyCurry Director, BollyCurry Executive Director
Joined: 30 October 2004
Posts: 14343

Posted: 19 April 2005 at 1:51pm | IP Logged
that post was already in this forum somewhere...but its funy i guess...lolz
rouble Senior Member
rouble
rouble

Joined: 16 August 2004
Posts: 870

Posted: 19 April 2005 at 2:15pm | IP Logged
LOL
sukh IF-Rockerz
sukh
sukh

Joined: 19 November 2004
Posts: 5154

Posted: 19 April 2005 at 2:21pm | IP Logged
LOL
mango Global Moderator
mango
mango

Joined: 08 December 2004
Posts: 9255

Posted: 19 April 2005 at 2:26pm | IP Logged

LOLLOL

i hate when people actually ask those questions

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
Random Questions [Llama Edition]

2 3

Author: divyankat   Replies: 21   Views: 1927

divyankat 21 1927 16 December 2009 at 10:25am by -aditi-
Random Questions 50!

2 3 4

Author: AsliiGuy   Replies: 24   Views: 2500

AsliiGuy 24 2500 05 October 2009 at 11:51am by Lost-angel
Random.Questions 41! =)

2 3 4 5

Author: iiHEARTyu-x0   Replies: 38   Views: 3340

iiHEARTyu-x0 38 3340 09 September 2009 at 6:28am by shonaveer
Ask stupid ques....nd get stupid Ans..

2 3 4 5

Author: sujalbigb   Replies: 32   Views: 1830

sujalbigb 32 1830 22 July 2006 at 6:06am by vinit_fan
ask stupid ques....get a stupid ans

2 3

Author: sujalbigb   Replies: 20   Views: 1173

sujalbigb 20 1173 04 July 2006 at 6:08am by sammie

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index