Indian Idol 6

India-Forums

   
Indian Idol 6
Indian Idol 6

Meenal 2nd Fan Jodi Of the Week Round 3 (Page 4)

*Alishba* IF-Sizzlerz
*Alishba*
*Alishba*

Joined: 16 January 2006
Posts: 13008

Posted: 19 March 2006 at 2:58am | IP Logged




Questions From Meenal
(these are my questions also)
both of u have to give answers..

Q1-Which quality of mine(Meenal) u like most?
Q2-Do u really think i have possitive attitude,if yes then do u guyz wish to follow that?
Q3-Which Song u wish to hear in my voice?
Q4-If i gave u resposibilty to select my life partner whom would u select from ii1 and ii2 contestants and why?
Q5-According to you who should be next JODI?
Q6-If not Meenal who else?
Q7-For whom u wish MEenal to give play back?
Q8.Any Change u wish to have in Jodi rounds?
Q9.Name 3 most Active members of MJFC?(except Me Ifra Amrita and tani)

Q10.LAst but not least write some lines abt me(Alishba )LOL LOL LOL

U guyZz quote it first then give ur answers ok



Edited by alishba_fareed - 19 March 2006 at 3:31am

*Alishba* IF-Sizzlerz
*Alishba*
*Alishba*

Joined: 16 January 2006
Posts: 13008

Posted: 19 March 2006 at 3:08am | IP Logged
Originally posted by tpam

ohhh gr8888 alishba!!!

kewl questions!!! Clap


EmbarrassedThanx wheres urs quesions ?
ask them yaar dubara nahin hath ayen gi yeh LOL
nidass IF-Dazzler
nidass
nidass

Joined: 20 February 2006
Posts: 4885

Posted: 19 March 2006 at 3:15am | IP Logged
Questions From Meenal
(these are my questions also)
both of u have to give answers..

Q1-Which quality of mine(Meenal) u like most?

ans:- i like lotsssss of ur qualities 1: u luv ur mom alot 2: u r very friendly 3:very optimistic 4:gorgeous 5:talented 6 7 8 9 many more

Q2-Do u really think i have possitive attitude,if yes then do u guyz wish to follow that?

Q3-Which Song u wish to hear in my voice?
Q4-If i gave u resposibilty to select my life partner whom would u select from ii1 and ii2 contestants and why?
Q5-According to you who should be next JODI?
Q6-If not Meenal who else?
Q7-Which song u wish to hear in Meenals Voice?
Q8.Any Change u wish to have in Jodi rounds?
Q9.Name 3 most Active members of MJFC?(except Me Ifra Amrita and tani)

Q10.LAst but not least write some lines abt me


nidass IF-Dazzler
nidass
nidass

Joined: 20 February 2006
Posts: 4885

Posted: 19 March 2006 at 3:16am | IP Logged
oo ooo sorry
~Aaina~ IF-Sizzlerz
~Aaina~
~Aaina~

Joined: 30 June 2005
Posts: 11732

Posted: 19 March 2006 at 3:16am | IP Logged

Originally posted by alishba_fareed

Originally posted by tpam

ohhh gr8888 alishba!!!

kewl questions!!! Clap


EmbarrassedThanx wheres urs quesions ?
ask them yaar dubara nahin hath ayen gi yeh LOL

LOLLOLLOL

awwwwwww i m missing IFCryCry

i will be back soonSmile

*Alishba* IF-Sizzlerz
*Alishba*
*Alishba*

Joined: 16 January 2006
Posts: 13008

Posted: 19 March 2006 at 3:24am | IP Logged
yaa we are missing u too  .. so come back after ur papers... and nida quote my questions first then answer them in a proper way ... best of luckk

Edited by alishba_fareed - 19 March 2006 at 3:26am
nidass IF-Dazzler
nidass
nidass

Joined: 20 February 2006
Posts: 4885

Posted: 19 March 2006 at 3:33am | IP Logged
Questions From Meenal
(these are my questions also)
both of u have to give answers..

Q1-Which quality of mine(Meenal) u like most?

ans:- i like lotsssss of ur qualities 1: u luv ur mom alot 2: u r very friendly 3:very optimistic 4:gorgeous 5:talented 6 7 8 9 many more

Q2-Do u really think i have possitive attitude,if yes then do u guyz wish to follow that?

ans: yes i think u have a very +ive attitude towards life i dun wish to follow u i have started following that Smile


Q3-Which Song u wish to hear in my voice?

ans: i wanna listen to any duet song of urs with amey or sonu


Q4-If i gave u resposibilty to select my life partner whom would u select from ii1 and ii2 contestants and why?

ans: ok then i'll choose amey coz hez one of the best ppl on this earth n u guys wil make a gud pair
Q5-According to you who should be next JODI?

ans: amrita n _________________ may b sanah or mesmily

Q6-If not Meenal who else?

ans: if not meenal then meeeeeeee LOL
just kidding if not meenal then amey but both of them have been voted out so no one else


Q7-Which song u wish to hear in Meenals Voice?

ans: i luv meenal's lambi judaii n i listen to it atleast 3 times a day


Q8.Any Change u wish to have in Jodi rounds?

ans: no
Q9.Name 3 most Active members of MJFC?(except Me Ifra Amrita and tani)

ans: nida tang n mesmilly
Q10.LAst but not least write some lines abt me

ans: alishba abt u or meenal if its abt u then i'll mail u LOL LOL
n if its abt meenal then i wud just like to say it in 3 words I LOVE U MEENAL
*Alishba* IF-Sizzlerz
*Alishba*
*Alishba*

Joined: 16 January 2006
Posts: 13008

Posted: 19 March 2006 at 3:47am | IP Logged
Okay u want AMrita in jodi..... and nida u havnt write Ifra,s and my name in Active members Cry ... we too are little bit active yaar LOL andd last question was abt mee LOL

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
IS MEENAL JAIN MARIED??

2 3

Author: Hershika   Replies: 16   Views: 8651

Hershika 16 8651 21 November 2008 at 4:34am by *Alishba*
MEENAL in ESBE:31Aug Nigahein Milane/Akhiyan na ma

2 3 4 5 6 7

Author: *Alishba*   Replies: 51   Views: 4870

*Alishba* 51 4870 02 September 2008 at 11:20pm by ~Aaina~
Meenal JainFC 26 "KBC pg 67"1 pg deleted

2 3 4 5 6 7 ... 187 188

Author: Pentaminous.   Replies: 1497   Views: 33259

Pentaminous. 1497 33259 22 August 2008 at 1:19am by Mysterygirl_me
Meenal's 10th Aug EKSE prfrmance.

Author: RAJNISHMJF1   Replies: 2   Views: 627

RAJNISHMJF1 2 627 12 August 2008 at 4:47am by *Alishba*
Judges Vs Judges - Round 7 (Final Round)

2 3 4 5 6

Author: mango-frost   Replies: 41   Views: 5136

mango-frost 41 5136 29 June 2007 at 12:46am by mango-frost

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Indian Idol 6 Topic Index

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index