Suggestions / Comments

   

Can't change my display picture ..

Post Reply New Post

Page 1 of 2

Page 1
Page   of 2
Page 2 Page 2

sparkling-star

Senior Member

sparkling-star

Joined: 21 July 2011

Posts: 799

Posted: 08 October 2011 at 10:54am | IP Logged
Ok so I upload my picture from my laptop but then its says I need to login to continue .. HELP?!?!?

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "Can't change my display picture .." in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

Ishan.

Moderator

Ishan.

BollyCurry Buzzer

Joined: 12 November 2007

Posts: 28496

Posted: 08 October 2011 at 11:14am | IP Logged
try using Firefox to upload your picture ! :) Google Chrome does show that error while uploading DP ! 

sparkling-star

Senior Member

sparkling-star

Joined: 21 July 2011

Posts: 799

Posted: 08 October 2011 at 11:15am | IP Logged
I do use FireFox as my brownser though .. D: 

Ishan.

Moderator

Ishan.

BollyCurry Buzzer

Joined: 12 November 2007

Posts: 28496

Posted: 08 October 2011 at 11:17am | IP Logged
So did you use Firefox or Chrome to upload ur dp ?

sparkling-star

Senior Member

sparkling-star

Joined: 21 July 2011

Posts: 799

Posted: 08 October 2011 at 11:20am | IP Logged
Firefox .. but no worries I think I got it now .. I think you got it the other way aorund .. Firefox was having problems .. But I think Google chrome works .. Thanks for the help though ! Clap

The following 1 member(s) liked the above post:

Ishan.

Ishan.

Moderator

Ishan.

BollyCurry Buzzer

Joined: 12 November 2007

Posts: 28496

Posted: 08 October 2011 at 11:22am | IP Logged
Oh ok sorry for the confusion ! Embarrassed

sparkling-star

Senior Member

sparkling-star

Joined: 21 July 2011

Posts: 799

Posted: 08 October 2011 at 11:27am | IP Logged
Wait .. Sorry for the trouble agian .. Ouch .. But Display picture appears different on firefox and different on chrome ?! Even though i refreshed and log out and in many times? .. Sorry for the trouble once again . 

Ishan.

Moderator

Ishan.

BollyCurry Buzzer

Joined: 12 November 2007

Posts: 28496

Posted: 08 October 2011 at 11:29am | IP Logged
I guess that's because of the caching of the web pages. Try deleting your temporary internet file and refresh the page. I guess that should work ! :)

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Help cant access IF from iphone 3gs properly baz786 4 444 21 July 2010 at 8:07pm
By baz786
How to Change my username??? kumsum1214 2 585 14 June 2010 at 3:47pm
By InLoveWithKSG
Change picture plz! s000 4 391 02 June 2010 at 4:12am
By Ishan.
Celebritity index - RR picture change s000 8 583 08 April 2010 at 4:29am
By -Nadii-
Page display problem. Monu-SunNaa 9 478 07 October 2007 at 4:35am
By Catwoman

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.