Miley Jab Hum Tum

India-Forums

   
Miley Jab Hum Tum
Miley Jab Hum Tum

Referendum[F.A]*Cavernous Perceptions*SG Saga!-Pg3 (Page 3)

PrincessBushi IF-Sizzlerz
PrincessBushi
PrincessBushi

Joined: 13 September 2005
Posts: 14693

Posted: 17 September 2011 at 8:01am | IP Logged
Ques 1: What do you feel about the story? Is it coming out well or does it need any changes?
I don't want any chnge!
Ques 2: Does the story appeal you? Do you end up making conjectures whenever you are to end reading an update?
YES!!!
Ques 3: What according to you should come next?
their frndship n then love .. Big smile
Ques 4: Any thing you would like to share else?
Smile
Ques 5: Any change you want to bring? NO!. . it's perfect!
Ques 6: Your remarks to the writers! amazing story!! 
Ques 7: What makes you read about the story more? i duno .. i just like it!
Ques 8: Do you find the story :
  
(a) Boring  (b) Awesome (c) Amazing (d) Could Have Been Better (e) Stupid Concept

The following 1 member(s) liked the above post:

agreatperhaps

gunurlove IF-Dazzler
gunurlove
gunurlove

Joined: 14 December 2010
Posts: 2977

Posted: 17 September 2011 at 8:39am | IP Logged
For me its a fine and nice story..with very beautiful concept ..firstly wid sajan's frndship and now with their relationship...u guys are writing this very awesomly...its coming out very well since yet...
u r writers of this story n know very well abt the upcoming tracks..i dont want any change ...its really gud...its an Awesome story...Big smile

The following 1 member(s) liked the above post:

agreatperhaps

--softyy-- IF-Dazzler
--softyy--
--softyy--

Joined: 04 October 2009
Posts: 3456

Posted: 17 September 2011 at 9:04am | IP Logged
chal edit kardi...on page 1...k...k...his name is karan!!!

The following 1 member(s) liked the above post:

agreatperhaps

princess_sara IF-Dazzler
princess_sara
princess_sara

Joined: 10 July 2010
Posts: 2690

Posted: 17 September 2011 at 10:58am | IP Logged
Welll...
it's an awesome,4some,mindblowing and one of my fav ss.
soo stop thinking it's borring... !!!!

Ques 1: What do you feel about the story? Is it coming out well or does it need any changes?
Answer : want more romance between sajan.
Ques 2: Does the story appeal you? Do you end up making conjectures whenever you are to end reading an update?
answer : it's a pleasure reading ur updates.
Ques 3: What according to you should come next?
Answer : Sajan getting engaged,or Married.
Ques 4: Any thing you would like to share else?
Answer : Desperately looking forward to see what is karan upto,and then i want something heartbreaking to gunjan ,and samrat support her...this way..according to my view
Ques 5: Any change you want to bring?
Answer : u r best at what u r writing,So NO CHANGES.
Ques 6: Your remarks to the writers!
Answer : u guyzz rokkk...
Ques 7: What makes you read about the story more?
Answer : Its awesomely Interesting...
Ques 8: Do you find the story :
Answer : i find this story..
AWESOME, BLOSSOM, A TREAT READING IT...


Update the Next part sooon...plzzz

if anything hurtz ur feeling in this comment ,plzz i m sorry for that.



Sarah.



Edited by princess_sara - 17 September 2011 at 10:58am

The following 1 member(s) liked the above post:

agreatperhaps

neha_mjht IF-Dazzler
neha_mjht
neha_mjht

Joined: 29 July 2011
Posts: 3622

Posted: 17 September 2011 at 11:48am | IP Logged
the story is going gr8..no changes neede
agreatperhaps IF-Rockerz
agreatperhaps
agreatperhaps

Joined: 14 March 2010
Posts: 8608

Posted: 22 September 2011 at 10:49pm | IP Logged
Thanks guys for your answers! Hug
Keep Filling it in! Big smile
But actually the idea was to know what TRACK our reader's want next! Embarrassed
We are slightly confused as a matter of fact! Confused
What should come next as what we thought of won't fit in! Ouch
So, that ways you all have to help us out! Big smile

The following 1 member(s) liked the above post:

MoNaYaRoX

..Enchanteur.. IF-Sizzlerz
..Enchanteur..
..Enchanteur..

Joined: 13 July 2010
Posts: 22620

Posted: 25 September 2011 at 4:27am | IP Logged
itz goin well nivz
Kritianya IF-Dazzler
Kritianya
Kritianya

Joined: 14 October 2010
Posts: 3967

Posted: 26 September 2011 at 11:34am | IP Logged
Dear i asked u 2 cont soon with its next parts
& story is perfect

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
First Nupur, Now Gunjan?? Wardrobe saga continues!

2 3

Author: aishhh.   Replies: 17   Views: 1688

aishhh. 17 1688 15 April 2010 at 11:16pm by -Natasha-
Armaan becomes Samrat: replacement saga continues

Author: -honeydew-   Replies: 0   Views: 570

-honeydew- 0 570 01 April 2010 at 3:55am by -honeydew-
OMG!!!precap....the saga begins!!!

2 3

Author: Malika   Replies: 22   Views: 2187

Malika 22 2187 12 February 2010 at 11:59am by -Cheeni-

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Miley Jab Hum Tum Topic Index

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index