Balika Vadhu

India-Forums

   
Balika Vadhu
Balika Vadhu

*BLOOPERS* galore + PJ's !!! (Page 10)

Neha_K IF-Sizzlerz
Neha_K
Neha_K

Joined: 28 April 2008
Posts: 12437

Posted: 28 February 2011 at 11:50am | IP Logged
jab naya naya aaya tha tab thoda thin tha, fir kuch theek hua... magar gauri se milte hi hawa bhar li.... no......... let him shed some kilos... close up achha nahi aata shanky ka!

The following 2 member(s) liked the above post:

ssanjanakhusi_*

ammoos IF-Sizzlerz
ammoos
ammoos

Joined: 01 March 2008
Posts: 17527

Posted: 28 February 2011 at 11:51am | IP Logged
Originally posted by divmath

Originally posted by ammoos

Marathon mein bhi koi ithna tez nahi bhaagtha LOL.. Jagya pass ho ya naaho.. PT trainer ka job tho zaroor milega..Tongue

PT Trainer? LOLROFL
He has proved in front of the city that he has too much stamina.. any daud job .. he is thereCool

The following 2 member(s) liked the above post:

tvfreaqpjyo

Neha_K IF-Sizzlerz
Neha_K
Neha_K

Joined: 28 April 2008
Posts: 12437

Posted: 28 February 2011 at 11:54am | IP Logged
Originally posted by ammoos

He has proved in front of the city that he has too much stamina.. any daud job .. he is thereCool


yeah.... soon he'll run to bring milk, bread or ration from market when gauri will shout on him..... LOL

The following 1 member(s) liked the above post:

spatty123

divmath Goldie
divmath
divmath

Joined: 17 November 2009
Posts: 2049

Posted: 28 February 2011 at 11:59am | IP Logged
Originally posted by Neha_K

jab naya naya aaya tha tab thoda thin tha, fir kuch theek hua... magar gauri se milte hi hawa bhar li.... no......... let him shed some kilos... close up achha nahi aata shanky ka!

Yeaaaa during his first entry he was too thin....but now I guess he is relatively better..
Neha_K IF-Sizzlerz
Neha_K
Neha_K

Joined: 28 April 2008
Posts: 12437

Posted: 28 February 2011 at 12:04pm | IP Logged
nahi thoda sa aur...... his chubby cheeks sometimes luk bad in close ups!
divmath Goldie
divmath
divmath

Joined: 17 November 2009
Posts: 2049

Posted: 28 February 2011 at 12:06pm | IP Logged
Originally posted by Neha_K

nahi thoda sa aur...... his chubby cheeks sometimes luk bad in close ups!

hmmmm itna dhyan nahin diya maine....will check next time 
tvdekha IF-Rockerz

Joined: 23 November 2009
Posts: 7314

Posted: 28 February 2011 at 12:40pm | IP Logged
THE ACCOUNT OF THE MEMBER WHO POSTED THIS MESSAGE HAS BEEN TEMPORARILY BANNED.

If you think this is an error please Contact us.

The following 1 member(s) liked the above post:

divmath

divmath Goldie
divmath
divmath

Joined: 17 November 2009
Posts: 2049

Posted: 28 February 2011 at 9:05pm | IP Logged

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations. 

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends... 
Stupid Question:-

Hey, what are you doing here? 
Answer:-

Dont u know, I sell tickets in black over here..
 

 

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet... 
Stupid Question:-

Sorry, did that hurt?
Answer:-

No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again. 

 

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- 

Why, why him, of all people.
Answer:-

Why? Would it rather have been you? 

 

4. At a restaurant: When you ask the waiter this

Stupid Question:- 
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
 
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it. 

 

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years... 
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big. 
Answer:-

Well you haven't particularly shrunk yourself.
 

 

6. When a friend announces her wedding, and you ask... 
Stupid Question:- 

Is the guy you're marrying good? 
Answer:-

No, he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money. 

 

7. When you get woken up at midnight by a phone call... 
Stupid Question:- 

Sorry. were you sleeping?
Answer:-

No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron. 

 

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair... 
Stupid Question:- 

Hey have you had a haircut? 
Answer:- 

No, its autumn and I'm shedding......
 

 

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth... 
Stupid Question:- 

Tell me if it hurts? 
Answer:-
 
No it wont. It will just bleed.

 

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks... 
Stupid Question:- 

Oh, so you smoke?
Answer:- 

Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!! 

                                                                                         

                                                                                    


The following 9 member(s) liked the above post:

snehag10ssanjanapjyogrouchotvdekhaNeha_KMinion23Usman.khusi_*

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
bloopers

Author: anu rulz   Replies: 2   Views: 728

anu rulz 2 728 11 March 2010 at 10:12pm by PyariPriya
Masti Galore at ITA Awards - Article!

Author: -Sharona-   Replies: 0   Views: 765

-Sharona- 0 765 15 December 2008 at 5:35pm by -Sharona-

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Balika Vadhu Topic Index

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Check these Celebrity also

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index