Harry Potter

India-Forums

   
Harry Potter
Harry Potter

order of the phoenix quiz

-misha IF-Sizzlerz
-misha
-misha

Joined: 23 November 2004
Posts: 11774

Posted: 17 February 2005 at 12:26am | IP Logged
1. WHICH CHARACTER IS THE NEW GRYFFINDOR QUIDDITCH CAPTAIN?
A.OLIVER WOOD
B. ANGELINA JOHNSSEN
C. HARRY POTTER
D. PARVATI PATIL


2. WHICH WEASLEY IS THE NEW GRYFFINDOR QUIDDITCH KEEPER?A. RON
B. GINNY
C. FRED
D. GEORGE


3. NAME THE NEW DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS TEACHER
A. DOLOROS UMBRIDGE
B. ROSEMARY UMBRIDGE
C. DOLEROS UMBRIDGE
D. DOLORES UMBRIDGE



4. WHO IS THE DISGRUNTLED HOUSELF BELONGING TO SIRIUS?
A. CREACHER
B. REACHER
C. KREECHER
D. KREACHER



5. CAN U NAME ANY 2 SQUIBS?
A. MRS FIGG AND MRS NORRIS
B. FILCH AND MRS FIGG
C. MRS FIGG AND HAGRID



6. WHO WAS BITTEN BY A SNAKE?
A. MRS WEASLEY
B. MR WEASLEY
C. SIRIUS BLACK



7. CAN U NAME THE NEW MAGAZINE?
A. QUIBBLER
B. WIZARDING TIMES
C. SQIBBLER
D. HOGSMEADE HERALD


8. WHO TAKES OVER AS THE DIVINATION TEACHER?
A. DOBBY THE HOUSELF
B. FIRENZE THE CENTAUR
C. BUCKBEAK THE HIPPOGRIFF



9. WHAT IS THE NUMBER OF SIRIUS'S HOUSE ?
1. 11
B. 10
C. 12



10. WHERE DOES HARRY MEET DUDLEY ON HIS EVENING WALKS?
A. IN THE PARK NEAR THE SWINGS
B. ON MAGNOLIA CRESCENT
C. IN THE STREET NEAR THE TRAFFIC LIGHTS


ANSWERS-
1-B
2-A
3-D
4-D
5-B
6-B
7-A
8-B
9-C
10-A



SCORES-
1-5 SUFFERING FROM A MEMORY LOSS , R U?
6-7 GOOD SCORE ! BUT U NEED TO READ THE BOOK JUST I MORE TIME
8-10 GR8!!!! BUT REMEMBER THIS WAS AN EASY QUIZ

mumbai_masti Senior Member
mumbai_masti
mumbai_masti

Joined: 08 February 2005
Posts: 631

Posted: 17 February 2005 at 12:39am | IP Logged
9/10 ............Thumbs UpThumbs Up

only last one got wrong......
KK_lassi Senior Member
KK_lassi
KK_lassi

Joined: 31 May 2004
Posts: 933

Posted: 17 February 2005 at 4:40am | IP Logged
Yay! Got 9/10... It was an easy quiz Misha! Forgot the last one..
Morgoth IF-Rockerz
Morgoth
Morgoth

Joined: 01 June 2004
Posts: 6831

Posted: 17 February 2005 at 8:05am | IP Logged
10/10 - Nice and easy Smile
Who-I-Used-2-Be IF-Rockerz
Who-I-Used-2-Be
Who-I-Used-2-Be

Joined: 01 October 2004
Posts: 7249

Posted: 17 February 2005 at 12:26pm | IP Logged
10/10  quite easy......
_Anonymous_ IF-Dazzler
_Anonymous_
_Anonymous_

Joined: 28 November 2004
Posts: 4722

Posted: 18 February 2005 at 7:23pm | IP Logged
yay!all right
*Anjali* IF-Dazzler
*Anjali*
*Anjali*

Joined: 13 August 2004
Posts: 4673

Posted: 20 February 2005 at 9:44pm | IP Logged
phew...10/10...but it WAS easy Smile...it's the harder quizzes I really mess up on ConfusedConfusedConfused

...keep them coming Misha---they're really fun! Smile
Monaji Senior Member
Monaji
Monaji

Joined: 17 June 2004
Posts: 641

Posted: 21 February 2005 at 2:32am | IP Logged
9/10... got the last one wrong....Ouch
  • Page 1 of 1

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
'Phoenix' wins three of six awards

Author: edward_cullen   Replies: 4   Views: 554

edward_cullen 4 554 06 October 2007 at 3:07am by legallyzoya
'Phoenix' wins three of six awards

Author: sumera siddiqui   Replies: 4   Views: 540

sumera siddiqui 4 540 30 September 2007 at 1:49am by mellisai
Order of the Phoenix nominated for award

Author: friskysam   Replies: 7   Views: 552

friskysam 7 552 18 August 2007 at 1:20am by lucky_lakshmi
order of d phoenix vdo link?

Author: usharafuddin   Replies: 5   Views: 654

usharafuddin 5 654 14 July 2007 at 10:59am by Naughty_n_nice
'Phoenix' breaks opening day record

2

Author: friskysam   Replies: 11   Views: 1070

friskysam 11 1070 13 July 2007 at 4:41am by lucky_lakshmi

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index