Rules & Announcements

   

WYSIWYG Support added for Google Chrome users (Page 6)

Post Reply New Post

Page 6 of 7

Page 1 Page 5
Page   of 7
Page 7 Page 7

JuhiDoll

IF-Rockerz

JuhiDoll

Joined: 17 January 2009

Posts: 5169

Posted: 25 September 2010 at 3:09pm | IP Logged
hey vijay 
thnx alot for the change....
but i have a problem
i made a new post on IF using chrome....

but when i changed the size.....its not changing the color n font changed but the size remains the same...

and when i preview it ..the size doesnt change....
plzz help me !

The following 2 member(s) liked the above post:

vijayP.Kamaljit.Sean

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "WYSIWYG Support added for Google Chrome users (Page 6)" in Rules & Announcements forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

P.Kamaljit.Sean

IF-Stunnerz

P.Kamaljit.Sean

Joined: 10 May 2008

Posts: 31470

Posted: 25 September 2010 at 10:40pm | IP Logged
Originally posted by lovtv

Thanks it is much better...but having trouble with the below:
 
- when I change the font size in editor window everything looks fine but when you post it goes back to the original size.
 
- and with the previous version you could insert a hyper link but enter a different display text.  Not sure what that is called but you can no  longer do it. 
 
If these two are fixed ... IF would be even better.
 
Thanks!!!


Same thing is happening with me....it will also not let you center the text.......after you reply the post.........

The following 1 member(s) liked the above post:

vijay

-Appsy-

IF-Rockerz

-Appsy-

Joined: 03 March 2010

Posts: 6262

Posted: 26 September 2010 at 3:38am | IP Logged
Originally posted by -Pooji-

Originally posted by lovtv

Thanks it is much better...but having trouble with the below:
 
- when I change the font size in editor window everything looks fine but when you post it goes back to the original size.
 
- and with the previous version you could insert a hyper link but enter a different display text.  Not sure what that is called but you can no  longer do it. 
 
If these two are fixed ... IF would be even better.
 
Thanks!!!


Same thing is happening with me....it will also not let you center the text.......after you reply the post.........

Exactly same prob is occurring wid me...........

The following 1 member(s) liked the above post:

vijay

Reine

IF-Rockerz

Reine

Joined: 18 November 2008

Posts: 6249

Posted: 28 September 2010 at 1:39pm | IP Logged
thank you for the feature!!
it helps a lot specially while editing and adding emoticons!

vijay

Admin Group

vijay

Site Admin

Joined: 09 December 2003

Posts: 6464

Posted: 29 September 2010 at 10:20am | IP Logged
Originally posted by juhi_karneet

hey vijay 
thnx alot for the change....
but i have a problem
i made a new post on IF using chrome....

but when i changed the size.....its not changing the color n font changed but the size remains the same...

and when i preview it ..the size doesnt change....
plzz help me !


Will test this out.

Cheers

anku2cute

IF-Veteran Member

anku2cute

-

Joined: 26 June 2005

Posts: 17869

Posted: 29 September 2010 at 2:26pm | IP Logged
SmileThanks for getting disSmile

Some probs im facing

-When i add one emoticon it goes on d perfect place..but when i add the 2nd emoticon it is placed at d start of d post..Kindly check this((check d above line))..The pointer goes to d start of d post after 1st emoticon

-when i try to select the lines..one line is selected easily..but if i try to select 2 lines or 3, it selects the whole text

-ArohaAngel-

IF-Sizzlerz

-ArohaAngel-

Joined: 12 December 2006

Posts: 11202

Posted: 30 September 2010 at 10:56am | IP Logged
ahh! how much i love you for this!!

-ArohaAngel-

IF-Sizzlerz

-ArohaAngel-

Joined: 12 December 2006

Posts: 11202

Posted: 30 September 2010 at 10:57am | IP Logged
Originally posted by anku2cute

SmileThanks for getting disSmile

Some probs im facing

-When i add one emoticon it goes on d perfect place..but when i add the 2nd emoticon it is placed at d start of d post..Kindly check this((check d above line))..The pointer goes to d start of d post after 1st emoticon

-when i try to select the lines..one line is selected easily..but if i try to select 2 lines or 3, it selects the whole text
same problem with me

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
UPDATED JUNE 28 !!!New Sections added to the Forum

2 3 4 5 6 7 8 9 10

OodlesDoodles 76 14057 13 September 2010 at 7:57am
By ItsAysha
New Shows added to I-F Family - UPD 5/3

2 3 4 5 6

-Nadii- 42 5743 16 April 2010 at 5:32am
By alicine
Some more exciting Sections Added:Updated

2 3

Jayshree 23 2672 05 January 2010 at 3:43am
By -Rinki-
BUG found: Users unable to login properly

2 3 4 5 6 7 8 9

vijay 67 6612 07 June 2007 at 12:19am
By srk_kadz
Skype support added to India Forums

2 3 4 5

lakshmi_maruthi 38 6314 14 September 2005 at 9:03am
By Life for Rent

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Rules & Announcements Topic Index

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.