Twilight

   

Twilight Quiz (Page 2)

Post Reply New Post

Page 2 of 3

Page 1
Page   of 3
Page 3 Page 3

tvdluverr

Senior Member

tvdluverr

Joined: 10 May 2010

Posts: 282

Posted: 08 July 2010 at 2:13pm | IP Logged
Originally posted by -Daania-

Originally posted by i_love_twilight

I just made a little quiz .. just for fun. Smile
Okay, here goes:
 
1. In the book Twilight, where is the opening quote from?
 
(a) Romeo and Juliet Act 2
(b) Genesis 2:17
(c) Macbeth Act 1
(d) None of these
 
2. Before Bella arrives, how many students are there in Forks High School?
 
(a) 258 students
(b) 257 students
(c) 357 students
(d) 358 students
 
Fill in the blanks
3. __________ was born in California and lived there until he/she was _____.
 
(a) Angela Weber, 5
(b) Mike Newton, 10
(c) Eric Yorkie, 2
(d) Jessica Stanley, 13
 
4. In Twilight, when Edward came back, and Bella and him were labeling the phases of mitosis in biology, what was the first answer?
 
(a) Anaphase
(b) Prophase
(c) Interphase
(d) They weren't even labeling the phases of mitosis?!
 
5. What kind of car did Tyler get after the van crash?
 
(a) A used Sentra
(b) A used Ford
(c) An old Volvo
(d) He didn't need a new car; a friend fixed his old one.
 
6. Who was sick and came into the nurse's office, after Bella, on the day they were blood typing?
 
(a) Austin Marks
(b) Lee Stephens
(c) Mike Newton
(d) Tyler Crowley
 
7. What direction does Bella's room face?
 
(a) North
(b) South
(c) East
(d) West
 
8. In what relation to Cromwell's rule was Carlisle's birth?
 
(a) Just before
(b) Right after
(c) During
(d) None
 
9. Which is true?
 
(a) Alice's human life was spent in an intense care ward in a hospital.
(b) Rosalie was the first pitcher in the baseball game.
(c) Laurent is 400 years old.
(d) Edward was born to Edward and Elizabeth Masen on June 20th, 1901, in Chicago.
 
10. What branch of Christianity does Charlie consider himself in Twilight?
 
(a) Catholic
(b) Lutheran
(c) Protestant
(d) Methodist
 
That's all. Smile 
 
I will check all of your answers and I will reply/quote your score to you. Wink
 
Ok, that was tough. I guessed around half of them, and somehow I feel most of them are wrong....LOL
 
But great job, making this quiz I loved it.Big smile
 
Oh thank you. Smile
Your score is 9/10. Just one more point and you could have gotten 10/10! Well done though. Smile

The following 1 member(s) liked the above post:

Beet

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "Twilight Quiz (Page 2)" in Twilight forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

.anjz.

IF-Sizzlerz

.anjz.

Joined: 02 October 2008

Posts: 13759

Posted: 08 July 2010 at 2:41pm | IP Logged
reserved Wink

The following 1 member(s) liked the above post:

tvdluverr

tvdluverr

Senior Member

tvdluverr

Joined: 10 May 2010

Posts: 282

Posted: 08 July 2010 at 3:30pm | IP Logged
Originally posted by -anjz-

reserved Wink
 
Okay. Wink

-Priyaa-

IF-Rockerz

-Priyaa-

Joined: 07 June 2010

Posts: 6579

Posted: 08 July 2010 at 7:56pm | IP Logged
1. a
2. c
3. b
4. b
5. a
6. b
7. d
8. a
9. d
10. a
Hope I get all of them right.

tvdluverr

Senior Member

tvdluverr

Joined: 10 May 2010

Posts: 282

Posted: 09 July 2010 at 10:50am | IP Logged
Originally posted by loveangle_4ever

1. a
2. c
3. b
4. b
5. a
6. b
7. d
8. a
9. d
10. a
Hope I get all of them right.
 
Your score is 8/10. Well done. Smile

tvdluverr

Senior Member

tvdluverr

Joined: 10 May 2010

Posts: 282

Posted: 09 July 2010 at 10:51am | IP Logged
Let's see who the first person is to get all of them right: 10/10! Star
So far, the highest score is 9/10, by Daania. Approve


Edited by i_love_twilight - 09 July 2010 at 10:53am

-Priyaa-

IF-Rockerz

-Priyaa-

Joined: 07 June 2010

Posts: 6579

Posted: 09 July 2010 at 6:35pm | IP Logged
Can we answer more than once? cuz i think I know which ones i got wrong and what the correct answer is.

pwincess kanzi

IF-Rockerz

pwincess kanzi

Joined: 23 September 2007

Posts: 9752

Posted: 10 July 2010 at 9:00am | IP Logged
1. In the book Twilight, where is the opening quote from?
 
(a) Romeo and Juliet Act 2
(b) Genesis 2:17
(c) Macbeth Act 1
(d) None of these
 
2. Before Bella arrives, how many students are there in Forks High School?
 
(a) 258 students
(b) 257 students
(c) 357 students
(d) 358 students
 
Fill in the blanks
3. __________ was born in California and lived there until he/she was _____.
 
(a) Angela Weber, 5
(b) Mike Newton, 10
(c) Eric Yorkie, 2
(d) Jessica Stanley, 13
 
4. In Twilight, when Edward came back, and Bella and him were labeling the phases of mitosis in biology, what was the first answer?
 
(a) Anaphase
(b) Prophase
(c) Interphase
(d) They weren't even labeling the phases of mitosis?!
 
5. What kind of car did Tyler get after the van crash?
 
(a) A used Sentra
(b) A used Ford
(c) An old Volvo
(d) He didn't need a new car; a friend fixed his old one.
 
6. Who was sick and came into the nurse's office, after Bella, on the day they were blood typing?
 
(a) Austin Marks
(b) Lee Stephens
(c) Mike Newton
(d) Tyler Crowley
 
7. What direction does Bella's room face?
 
(a) North
(b) South
(c) East
(d) West
 
8. In what relation to Cromwell's rule was Carlisle's birth?
 
(a) Just before
(b) Right after
(c) During
(d) None
 
9. Which is true?
 
(a) Alice's human life was spent in an intense care ward in a hospital.
(b) Rosalie was the first pitcher in the baseball game.
(c) Laurent is 400 years old.
(d) Edward was born to Edward and Elizabeth Masen on June 20th, 1901, in Chicago.
 
10. What branch of Christianity does Charlie consider himself in Twilight?
 
(a) Catholic
(b) Lutheran
(c) Protestant
(d) Methodist

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
We have to stop ekat's desi twilight

2 3 4 5

karanshilpa=dmg 34 2432 09 January 2011 at 11:33am
By tvdluverr
Twilight 'Who am I?' Game tvdluverr 7 326 08 July 2010 at 3:27pm
By tvdluverr
'Fanaa' Hinidi Twilight: Dicuss Here ROBlicious. 6 323 08 July 2010 at 2:29pm
By -Adrastea-
Twilight Director Talks About New Moon&Twilight nimmy1010 0 1112 13 June 2009 at 4:10pm
By nimmy1010
Twilight The Book V/s twilight the Movie

2

EkPaheli 10 2560 19 February 2009 at 4:50am
By whatsername

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Twilight Topic Index

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.