Computers, Science, Technology

   

putting internet on your phone

Post Reply New Post

Page 1 of 1

karankittu

IF-Dazzler

karankittu

Joined: 02 January 2007

Posts: 2849

Posted: 24 March 2010 at 12:20pm | IP Logged
Hello i have bought the phone nokia n95
now i am aware it has a modem application
i am unsure how to put internet on it like would i have to pay?
is there no way like i can use my home internet on it so i wont have to pay extra?
can anyone help i am confused?

The following 1 member(s) liked the above post:

BilliCat.

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "putting internet on your phone" in Computers, Science, Technology forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

BilliCat.

Viewbie

BilliCat.

IF Crazy Senior

Joined: 12 January 2009

Posts: 17190

Posted: 28 March 2010 at 12:01pm | IP Logged
no u cant use ur home net for it as far as i know.
if u are a prepaid user wen u use intrnet ur prepaid money will get reduced as u use the net.[it diepends on our connection tht how much it costs per minuteBig smile
if its postpaid connection thn the net bill will come allong with mobile bill .if u r in indiia[i dono abt outside] its really costly to use through mobile.mine is idea connection and if am opening a large site atlest 1 rs is lost per 2 mins i guess.
so if u telll me which connection u use .i wil ask sumne and try to tell u ..or for correct info u can talk with the connection people[:d]hope tht helped .if am confusing u pleash let me know okie.

a0garg

Groupbie

a0garg

Joined: 25 December 2008

Posts: 129

Posted: 29 March 2010 at 6:22am | IP Logged
so you want to activate GPRS/3G setting in your computer Right?

First to call the custumare care of your operator

and tell him you want to activate above service
they will sent you setting
after the installation of setting you can use above setting.

Thanks

karankittu

IF-Dazzler

karankittu

Joined: 02 January 2007

Posts: 2849

Posted: 29 March 2010 at 3:03pm | IP Logged
urmm. i dont know i am confused my self because, my phone as bluetooth and a application which says modem. so i thouhgt my internet would be free because of the modem application  and sumhow i cud connect my modem at home with the phone?
is that not possible?
and what does GPRS/3G  do??

BilliCat.

Viewbie

BilliCat.

IF Crazy Senior

Joined: 12 January 2009

Posts: 17190

Posted: 30 March 2010 at 10:51pm | IP Logged
u can use the net connection in ur phone to computr with the help of bluetoothTonguei guess its notpossible to connect normal net to phone Confused
i will clarify with sumone and tell you Tongue

karankittu

IF-Dazzler

karankittu

Joined: 02 January 2007

Posts: 2849

Posted: 01 April 2010 at 4:02pm | IP Logged
aw oki thankyouuuu =)

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
HELP ? - to create Website,internet samarasait 3 468 23 January 2009 at 10:38pm
By aspardeshi123
Microsoft says Internet Explorer users at risk of Salmanayesha 3 543 23 January 2009 at 10:35pm
By aspardeshi123
((((( Test your actual internet c harry-tom 1 444 21 January 2009 at 8:58pm
By ebanyan
Computors through cybre internet !! RAJAYE_HIND 1 432 10 July 2008 at 2:17am
By avnish12345
~Internet Quiz~ * Winnners Are:::

2

Cute_Tulip 13 966 04 December 2007 at 1:25pm
By -Khushiyana-

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.