Suggestions / Comments

   

signature box error

Post Reply New Post

Page 1 of 1

Vedika126

IF-Rockerz

Vedika126

Joined: 09 November 2008

Posts: 7332

Posted: 21 November 2009 at 5:03am | IP Logged
hey,

I have a problem. Everytime I try to change my signature it says it has reached over 225 characters thpugh i only have two siggys. I wanna change all the siggys but it is not doing so.
Please help me.

vedika

Dear Guest, Being an unregistered member you are missing out on participating in the lively discussions happening on the topic "signature box error" in Suggestions / Comments forum. In addition you lose out on the fun interactions with fellow members and other member exclusive features that India-Forums has to offer. Join India's most popular discussion portal on Indian Entertainment. It's FREE and registration is effortless so JOIN NOW!

Ishan.

Moderator

Ishan.

BollyCurry Buzzer

Joined: 12 November 2007

Posts: 28469

Posted: 21 November 2009 at 5:10am | IP Logged
A similar topic has already been created !!! Big smile

Signature error

vijay

Admin Group

vijay

Site Admin

Joined: 09 December 2003

Posts: 6280

Posted: 25 November 2009 at 3:49pm | IP Logged
Hi,

The bug has been fixed. Can you please check now.

Regards,
Vijay

-Dreamy_Girl-

IF-Sizzlerz

-Dreamy_Girl-

Joined: 19 February 2008

Posts: 23794

Posted: 25 November 2009 at 11:26pm | IP Logged
Vijay Bhaiya i just tried it but still its saying character more than 255...
 
I also deleted my signature to keep my signature box empty but the my siggy is still there???
 
Hope it gets fixed soon....

vijay

Admin Group

vijay

Site Admin

Joined: 09 December 2003

Posts: 6280

Posted: 26 November 2009 at 3:06am | IP Logged
Thank you guys for reporting the issue. We have reworked on that and now this should be working fine.

We have also added the Length count in the Signature Preview so that the member can even verify how many characters they still have or need to reduce in their Signature.

Now you can even set your Signature to blank without issues.

Do let me know if that solves our long pending Signature Box error.

Cheers,
Vijay

-Dreamy_Girl-

IF-Sizzlerz

-Dreamy_Girl-

Joined: 19 February 2008

Posts: 23794

Posted: 26 November 2009 at 4:02am | IP Logged
Vijay Bhaiya am still facing the problem.... Why am unable to put 3 siggies??

Kiran.

IF-Veteran Member

Kiran.

Star Plus Channel

Joined: 31 March 2005

Posts: 12023

Posted: 26 November 2009 at 1:24pm | IP Logged

Moderator's Note:
As Ishan mentioned, similar topic is already created. Please post your questions there.
Also, the bug has been fixed and it should work now.

Closing the topic as its a repetitive topic.


The following 1 member(s) liked the above post:

vijay

Post Reply New Post

Go to top

Related Topics

  Topics Topic Starter Replies Views Last Post
Signature error-Updt pg6: Another error

2 3 4 5 6 7 8 9

AreYaar 65 4270 13 April 2010 at 5:28am
By -Rinki-
IE error - Image heavy? Bubbly_Shelly 3 467 02 March 2009 at 3:55pm
By Bubbly_Shelly
Bug in the code 'Code Error' Catwoman 0 392 27 January 2009 at 3:01pm
By Catwoman
error? Henna 786 0 345 16 January 2009 at 9:36am
By Henna 786
error kisnakiradha 2 386 13 September 2006 at 4:19pm
By kisnakiradha

Forum Quick Jump

Forum Category

Active Forums

Limit search to this Forum only.

 

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.