Jokes

India-Forums

   
Jokes
Jokes

10 most stupid questions...

dolly1211 Goldie
dolly1211
dolly1211

Joined: 29 August 2004
Posts: 1089

Posted: 17 January 2005 at 3:11am | IP Logged
People usually ask obvious situations and some equally stupid answers:
1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question: Hey, what are you doing here?
Answer: Don't u know, I sell tickets in black over here.

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question: Sorry, did that hurt?
Answer: No, not at all, I'm on local anesthesia. Why don't you try again?

3. At a funeral: One of the teary eyed people ask...
Stupid Question: Why, why him, of all people.
Answer: Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question: Is the "Paneer Butter Masala" dish good?
Answer: No, it's terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit on it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years.
Stupid Question: Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer: Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question: Is the guy you're marrying well?
Answer: No, he's a miserable wife beating, insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question: Sorry. Were you sleeping?
Answer: No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.
And you thought I was sleeping.... You dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question: Hey have you had a haircut?
Answer: No, its autumn and I'm shedding.

9.At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question: Tell me if it hurts?
Answer: No it won't. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question: Oh, so you smoke.
Answer: Gosh, it's a miracle ...it was a piece of chalk and now it's in flames!

Edited by dolly1211 - 17 January 2005 at 3:12am

The following 1 member(s) liked the above post:

talkingdesi_17

*~sheena*~ Senior Member
*~sheena*~
*~sheena*~

Joined: 18 November 2004
Posts: 528

Posted: 17 January 2005 at 10:47pm | IP Logged
Big smile lOLZ
mahn786ch Senior Member
mahn786ch
mahn786ch

Maheen,you will live on in our hearts
Joined: 09 January 2005
Posts: 592

Posted: 25 January 2005 at 8:00pm | IP Logged

LOL

That is so funny and you know the funniest part is that we actually ask these questions regularly LOLLOL

mango Global Moderator
mango
mango

Joined: 08 December 2004
Posts: 9255

Posted: 25 January 2005 at 8:49pm | IP Logged
LOLthanks dolly
  • Page 1 of 1

Go to top

Related Topics

  Topics Author Replies Views Last Post
How To Answer Questions Asked To Indians

Author: shruti_5   Replies: 6   Views: 1220

shruti_5 6 1220 08 June 2008 at 4:27am by kewl_yuvi
Silly Questions with Silly Answers!

Author: fly2me   Replies: 3   Views: 26006

fly2me 3 26006 20 April 2008 at 9:56am by pure_choclate
Dumb questions, Smart answers

Author: shruti_5   Replies: 5   Views: 1594

shruti_5 5 1594 19 April 2008 at 11:20am by pure_choclate
questions actually asked of witness

Author: kal-el   Replies: 4   Views: 614

kal-el 4 614 27 March 2008 at 1:37pm by shruti_5
Funny Questions

Author: *angel3000*   Replies: 8   Views: 795

*angel3000* 8 795 01 September 2007 at 1:05am by zakir900

Forum Quick Jump

Forum Category / Channels
Forums

  • Please login to check your Last 10 Topics posted

Disclaimer: All Logos and Pictures of various Channels, Shows, Artistes, Media Houses, Companies, Brands etc. belong to their respective owners, and are used to merely visually identify the Channels, Shows, Companies, Brands, etc. to the viewer. Incase of any issue please contact the webmaster.

Popular Channels :
Star Plus | Zee TV | Sony TV | Colors TV | SAB TV | Life OK

Quick Links :
Top 100 TV Celebrities | Top 100 Bollywood Celebs | About Us | Contact Us | Advertise | Forum Index